Bir erkek bir kadından hoşlandığını nasıl ifade eder?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben üniversitede yaptım. Dersim yokken okula gidiyordum… Üff bizi çok üzerler daha Azem yaaa… gjfjjfjjf
Ah platonik aşklar... yeğenleri yokluyorum bazen ama ciks böyle hikayeler yok onlarda ot gibi yaşıyorlar artık... o heyecan başkaydı....

Ah platonik aşklar... yeğenleri yokluyorum bazen ama ciks böyle hikayeler yok onlarda ot gibi yaşıyorlar artık... o heyecan başkaydı....
Y kuşağı bir başka bence. Daha fazla şapşikliklerim de var ama o kadar da ortaya dökmeyelim… hfjfjfj

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
valla insan en geç 30 yaşında "beni tanısa sever" naifliğinden kurtulmuş olmalı.
birincisi kimsenin kimseyi derinlemesine tanımaya vakti de isteği de yok. ikincisi ne kadar iyi olursan ol, çoğu insan seni tanısa da sevmez, özellikle de seveceklerini düşündüğün şeylerden dolayı sevmez.
ben hoşlandığım insana bunu bariz belli ettiririm, hatta "rahatsız olmayacağı" sınır aşıldıktan sonra da dümdüz söylerim. hiç vakit kaybetmeye gerek yok, bir an önce seviş... neyse
bazen de saçlarımla oynarım......

Bazıları direkt söyler, bazıları ima eder gördüğüm kadarıyla.

Uga uga diye etrarında dönmeye başlar, sonra arizona kertenkelesi dansı ile final yapar, kadın canlısı da anlamış olur hissiyatı.

-Hanımefendi, size bir şey söyleyeyim mi?
-Buyrun Mastor Beyciğim.
-Siz var ya siz, ölüyü diriltirsiniz.

* * *

Ben netimdir, direkt söylerim.

-senden hoşlanıyorum- der, mesela

bu konularda yeteneksizim
şanıma inanma

Davranışları ile hissettirmedikçe sözlerin bir anlamı olmuyor çünkü sözler başka eylemler bambaşka çok fazla örnek var.

Lise talebesi gibi sosyal medya, mesaj vb. şeyler fos. Gider açık açık ilk baştan "dan" diye söylerim. Ki hep yaptığım şey. Her zaman işe yaradı. Saçmalamanın luzumu yok. Vay be... uzun zaman sonra post... Özlemişim!

Ben açık açık söylerim hoşlanıyorum senden tanışabilirmiyiz acaba gibi :D

Geri