Bir erkeğin kalbini kırmak

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yorumları okumadım, belki üç beş duygusal eşek çıkar da delirmeyeyim diye. Delikanlı adam kırılmaz, ağlamaz, boyun eğmez, zaaf göstermez. Cigilipaf gibi dolanmayın ortalarda, aslan gibi olun. Türk genci dediğin adamın ciğerini söker. Hadi.
beni tarif etmişsiniz.

Run bey sizi sercana benzettim demin Anlıkta bi gönlünüzü almak gelmiyor içimden
Keyifli dinlemeler
Sercan benden çirkin ya :( üzdün.
Gönlümü almayın efendim, ben bir el uzattım tutmamak sizin taktiriniz. Teşekkürler.

sercan çirkin olduğu için değil sevmediğim için
Çirkindir değildir o ayrı mevzu
Aynı takımda futbol oynadın galiba. Bir insanı sevmemek için tanıyor olmak gerek. Yada seninle bir diyaloğu yada iletişimi olması lazım. Sercan ile problemin ne bilmiyorum, ama insanların güzel yanlarını da görmek gerekiyor. Sercan ne yaptı yarışmada bilmiyorum, yada ne yapıyor ama sonlara kadar geldiğine göre iyi yarışıyor. Birilerine benzetilmek hoşuma gitmez ama problem değil.

Aynı takımda futbol oynadın galiba. Bir insanı sevmemek için tanıyor olmak gerek. Yada seninle bir diyaloğu yada iletişimi olması lazım. Sercan ile problemin ne bilmiyorum, ama insanların güzel yanlarını da görmek gerekiyor. Sercan ne yaptı yarışmada bilmiyorum, yada ne yapıyor ama sonlara kadar geldiğine göre iyi yarışıyor. Birilerine benzetilmek hoşuma gitmez ama problem değil.
Aa sen ciddiye alıyorsun
Ben tamamen takılıyordum
Bir daha tekrarlanmaz kusura bakma

Aa sen ciddiye alıyorsun
Ben tamamen takılıyordum
Bir daha tekrarlanmaz kusura bakma
Ciddiye almadım, senin mesajına karşılık olarak yazdım.
Takılmak sorun teşkil etmez, alınganlık yapan birisi de değilim. Sadece kendimi açıklama ihtiyacı hissettim. Bir emoji falan koymuş olsan hava yumuşacık olurdu.
Ayrıca tüm bunlar Sercan'dan yakışıklı olduğum gerçeğini değiştirmez..

Ciddiye almadım, senin mesajına karşılık olarak yazdım.
Takılmak sorun teşkil etmez, alınganlık yapan birisi de değilim. Sadece kendimi açıklama ihtiyacı hissettim. Bir emoji falan koymuş olsan hava yumuşacık olurdu.
Ayrıca tüm bunlar Sercan'dan yakışıklı olduğum gerçeğini değiştirmez..
Survivor izlemiş olsaydın bir tarafı tutuyo olurdun ve emoji olmasada espiri olduğunu anlardın
Ama izlemediğini düşünmemek yine benim hatam sory

Survivor izlemiş olsaydın bir tarafı tutuyo olurdun ve emoji olmasada espiri olduğunu anlardın
Ama izlemediğini düşünmemek yine benim hatam sory
Annem izliyor, arada odasına girince azda olsa bakıyorum. Olay ne bilmiyorum, zahmet edip açıklama da yaptığın yok. Ben kâhin değilim hanfendisi.
Acaba geçen bir konuda farklı düşündük bana bilenmiş olabilirsin diye düşündüm :)

Geri