Bir erkeğin kalbini kırmak

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Yapmisimdir hemde cok fena sekilde :(
Ahini aldim, pismanim simdi :(

İntikam çanları çalar.

Biz kızlar bunu çok rahatlıkla yapıyoruz ama bi erkek bize yapınca ortalığı ayağa kalidriyoruz. Ciddi sinir oluyorum bu duruma.
Aynı şeyi ben de yapınca fark ediyorum ve tepkilerimi en minumum seviyeye çekmeye çalışıyorum.

İnsaniz hepimiz :p

erkek dediğin kırılmamalı, esnek olmalı sjdgkhfdl

çok kıran olduda sağlık olsun.

ben hiç kırılmadım bi kere kelime yanlış kırılmak ne la :D oy gel kucağıma gel

Büyük ihtimalle kıran taraf kırdığından bi haber kalacaktır uzun bir süre
Erkekler de kırılıyor hanımlar , hatta çok derin kırıkları olabiliyor

246f4ef3d2b57c12fceccc358b79df04.jpg

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu dünyada ne yaparsa yapsın bana kalbimi kıramayacak tek bayan Annem'dir.

Her erkeğin ömrü boyunca taşıdığı izler vardır. kırmayı bırakın dokunsanız canınızı yakar

Zor gibi görünür bir erkeğin kırılması. Hatta bazı kadınların erkekler hakkında," kalpsiz, hemen unuturlar, başkasını bulurlar, yarım saat sürer en fazla" gibi düşünceler bile dile getirildiğine şahit olmuştum. Oysa ki; erkeğin ciddi anlamda kırılması ne kadar zor ise bıraktığı hasar o kadar fazladır. Telafisi de bir hayli güç olabilir. Bazılarının hayatlarının önemli bir bölümünün heba olmasına bile sebep olabilir kalp kırgınlıkları, kolay toparlanamazlar. Demem o ki; ister erkek ister kadın farketmez kalp kırmaktan genel olarak imtina edin ama bir erkeğin kalbini kırmaktan daha çok sakının =)

Kadınların kalbi kırıldığı gibi erkeklerin de bir kalbi vardır ve kırılabilir. Garip olan ne:)

Kadınların kalbi kalpte erkeklerin taş mı?
Çok film izliyosunuz ne oluyorsa bizim erkeklere laf ediyonuz, bizde insanız karşı taraftaki kişiyi düşünmek gerekiyor erkek veya kadın fark etmiyor kimsenin kalbini kırmaya gerek yok ölümlü dünya herşey gelip geçici ah almayın ah. :T:

Kadın ne kadar kırılmışsa artık...
Bazen de istemeden oluverir, kırdığınız insandan daha çok parçalanır içiniz de sesiniz çıkamaz.

Geri