Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Buradan da anlaşılacağı gibi alt, orta ve üst seviye olarak üçe ayrılıyormuşuz (:en az 183 olmalıdır, orta seviye bir erkek ise 185-87 aralığında, üst düzey bir erkek ise 192'ye kadar kabul edilebilir. 192 üstü insan kategorisinde değerlendirilmiyor, gitsin nba'de top sektirsin.
Boydan bi foto atsana samuş sjsndhd190im botla filan 192 oluyom
bu sadece ideal boya göre ayrım, kim bilir bilmem kaç kategori daha var... kısa olarak kabul gördüğüm üst seviye tek erkek azpilicueta'dır, kendisine iletsene.Buradan da anlaşılacağı gibi alt, orta ve üst seviye olarak üçe ayrılıyormuşuz (:
Sen Azpilicueta'yı da biliyor vay arkadaş.bu sadece ideal boya göre ayrım, kim bilir bilmem kaç kategori daha var... kısa olarak kabul gördüğüm üst seviye tek erkek azpilicueta'dır, kendisine iletsene.![]()
o beni biliyor diyelim, illa tanışalım falan dedi galatasaray maçındayken... evli barklısın bırak peşimi dedim ama pek anlamıyor. neyse ki uzağız, gönlü katlanıyordur bensizliğe...Sen Azpilicueta'yı da biliyor vay arkadaş.)
Öyle olsun bakalımo beni biliyor diyelim, illa tanışalım falan dedi galatasaray maçındayken... evli barklısın bırak peşimi dedim ama pek anlamıyor. neyse ki uzağız, gönlü katlanıyordur bensizliğe...
belki bir gün beybifeys ysrmacım XdBoydan bi foto atsana samuş sjsndhd
Gereksiz eleştiri gizli hayranlık süreyyaKuğlumsu yine bütün overdosed özelliklerini, ön plana cikaracak konulari gündeme getirmiş.
Tebrik yağşuhlu.
182 - 190 arası olmalılar