Bir erkeğin iç güveysi olması ayıplanacak bir şey mi?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Kadın da erkek de kendine yetebilmeli ve arada denklik olmalıdır yoksa ilk atışmada "Sahip olduğun her şey bana ait" cümlelerine maruz kalmaları kaçınılmaz olacaktır.

Ayiplanacak bir sey degil.
Kadin simdi varlikli, erkek degilse,niye sürünsünler ayip diye?
Imkan varken kullanmamak,Sacma.

Yıl 2023 o zengin bu zengin, o güçlü bu zayıf kafalarından arınmak gerekiyor diye düşünüyorum.
Erkeklere yüklediğiniz anlamsız sorumluluklara bi son verin. Çoğu erkek beyin gelişimine önem dahi vermiyor; saçma adetlerinizin getirdiği para ve sorumluluk edinme saplantısından ötürü.

trolleyecegim ama ciddi sanilacak diye korkuyorum.
boş gececegim

Hadi içgüveysi oldun diyelim, eşinle salonda seviştiğinde bu public sevişme olmayacak mı? Nerede kaldı, mahremiyet, özel, evlilik? Bildiğin ortalık malı olacaksın yani.

Olaya çok farklı açıdan yaklaşayım dedim (severim böyle yaklaşımları)

Aşk'ta, Kader'de önceden belirlenemiyor. Vurluyorsun, sürükleniyorsun bir yerlere. Sonra da gurur yapıyorsun, itiraf edemiyorsun acizliğini.

Son düzenleme:
Benim için sorun yok ama onun için olur, aileden biri birşey diyecek, kaç yıl sonra zar zor bulmuş olucağım kocamı üzecekler. Sjsj

Ayıplamam ama tavsiye de etmem. Bu şartlarda mutlu bir evlilik olmaz.

Amcalarımdan sayılan biri öyle yapmış. Evin tek çocuğu varmış. O da bir Kız. Tüm Miras ona kalmış. Hiç de mutsuz olmamışlar.

Geri