Bir erkeğin en karizmatik olduğu an

Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
Cebi dolu bol bol parası olduğu an.

Son düzenleme:
Helalini alnından şapurt diye öpüp artık sen benim namusumsun dediği an.

Bakış sanırım ya yani kendimden biliyorum ben öyle bi bakarım karşı taraf etkilenir filan ehe

Bir işi, bu iş genelde bilişsel düzeyde olur, başardığım an karizmam zirvedeymiş gibi hissederim. Bir de berberde işim bitince koltuktan kalkmadan önce aynada kendime bakınca o hisse kapılırım.

Son düzenleme:
poker oynadığı an blöfünü gördüm dediği anda olabilir sad

Ya ben mesela mesleği her ne ise onu icra ederkenki halini çok karizmatik buluyorum.
Ben çalışan adam seviyorum ya.

Arabanın altına yatıp karter tıpasini açtıktan sonra yağın akışını izliyor ya.. işte o an.

Bakalim reklam endüstrisi bu konuya nasil yaklasmis?

Yemek yapan erkegim karizmatik olusunu coktan yakalamislar fekat ne gariptir ki Oktay Usta tipli ascilar yalnizca gün yapan teyzelerimiz tarafindan ragbet görür.Yoksa Federer'e Oktay beyin yemek dersi verdigini bir düsünelim.Düsünemedi.

Bu reklami secmemdeki temel neden, o traş olan testosteron yüklü,her daim hazir, sexy erkek imajindan siyrilip, daha etik yöne egilen Gilette'in #metoo hareketini destekleyisidir.
Erkek cocuklara iyi bir örnek ve adil bir erkek portresi ciziliyor.Inanin bunlar daha karizmatik unsurlar.

Bu reklamda Lewandowski beyin bakislari.Yani bakislar.

Sanirim biraz da gizem.

Bir konuda kendinden emin lakin aynı zamanda mütevazı oldugu an da olabilir bence neden olmasın ki

Geri