Bir erkeğin aşık olduğu nasıl anlaşılır?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Aklı selim biri iken salaklaşıyor ise tamamdır

Anlayamazsınız. Çok şarapsız bunlar.

Önce erkeğin kendisi aşık olduğunu anlamalı. Ne zaman anlarız peki? Özlediğimizde. Sonrası zaten bir şekilde his edilir. Tabi hisler de ortak olmalı. Bu da nadir olur.

Aşk geçici körlük halidir.
Eskiye oranla daha fazla zırtapoz gibi davranan erkek aşık erkektir.

Sizinle konuşmak vakit geçirmek için iki saatlik uykuyla işe gidiyorsa :)

hak veriyorum..
dün gelinlik baktırdım, ne aşkı harbiden? hemen bas nikahı evlen……
Tabii lan. Birini gördün, beğendin hemen çaat oturtuyorsun nikah masasına basıyorsun nikahı. Yok aşk acıları yok romantizmler yok aşkım ben sensiz yapamamlar. Ne la bu? Eternal of sunshine da mı yaşıyonuz?

olm hepimizin babannesi dedemize 3 koyun karşılığı verildi. Kendinize gelin

Tabii lan. Birini gördün, beğendin hemen çaat oturtuyorsun nikah masasına basıyorsun nikahı. Yok aşk acıları yok romantizmler yok aşkım ben sensiz yapamamlar. Ne la bu? Eternal of sunshine da mı yaşıyonuz?

olm hepimizin babannesi dedemize 3 koyun karşılığı verildi. Kendinize gelin
inşallah ciddi değilsindir… ilk cümleyi okuduktan sonra ağzımdan “aynen sonra boşanıyorsun kanka” çıktı ağzımdan….. tövbe, daha evlenmeden boşanmaya geçtim….hshshdjf öhm neyse..

Evet abi çok haklısın, al tak hemen yüzüğü. Kıy hemen nikah..oooğğhh kafa rahat.. engel mi atıyor? Atsın, akşam onunla aynı evdesin…

inşallah ciddi değilsindir… ilk cümleyi okuduktan sonra ağzımdan “aynen sonra boşanıyorsun kanka” çıktı ağzımdan….. tövbe, daha evlenmeden boşanmaya geçtim….hshshdjf
Evlilik ne kadar doğalsa boşanmak da o kadar doğal. Evlendin, aynı evi paylaştın, yürütemedin boşandın.

Yine eskiden az da olsa seviyorlardı ya da seviyor görünüyorlardı. Şimdi 1500 kişiyle yazışıyorlar…

Sürekli sizinle ilgilenmek istiyorsa,sizden ilgi bekliyorsa veyahut sizinle konuşurken bambaşka birine dönüşüp;alışagelmedik tavırlar sergiliyorsa aşıktır.Yani aşık da demeyelim de,haylice hoşlanıyordur.Aşıklık çok başka bir mertebe ne de olsa.

Geri