Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hak veriyorum..Herkes 35+ oldu bu yaşta ne aşkı liseli misiniz siz ya
Tabii lan. Birini gördün, beğendin hemen çaat oturtuyorsun nikah masasına basıyorsun nikahı. Yok aşk acıları yok romantizmler yok aşkım ben sensiz yapamamlar. Ne la bu? Eternal of sunshine da mı yaşıyonuz?hak veriyorum..
dün gelinlik baktırdım, ne aşkı harbiden? hemen bas nikahı evlen……
inşallah ciddi değilsindir… ilk cümleyi okuduktan sonra ağzımdan “aynen sonra boşanıyorsun kanka” çıktı ağzımdan….. tövbe, daha evlenmeden boşanmaya geçtim….hshshdjf öhm neyse..Tabii lan. Birini gördün, beğendin hemen çaat oturtuyorsun nikah masasına basıyorsun nikahı. Yok aşk acıları yok romantizmler yok aşkım ben sensiz yapamamlar. Ne la bu? Eternal of sunshine da mı yaşıyonuz?
olm hepimizin babannesi dedemize 3 koyun karşılığı verildi. Kendinize gelin
Evlilik ne kadar doğalsa boşanmak da o kadar doğal. Evlendin, aynı evi paylaştın, yürütemedin boşandın.inşallah ciddi değilsindir… ilk cümleyi okuduktan sonra ağzımdan “aynen sonra boşanıyorsun kanka” çıktı ağzımdan….. tövbe, daha evlenmeden boşanmaya geçtim….hshshdjf
zaten öyle ortak.Evlilik ne kadar doğalsa boşanmak da o kadar doğal. Evlendin, aynı evi paylaştın, yürütemedin boşandın.
zaten öyle ortak.
ama ben isterim ki bir ömür geçireyim..
bekara boşamak kolay…