bir erkeği reddeden kız

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
şimdi eğer erkek çok yakışıklıysa ve kız bu yüzden reddetmişse Bknz;

'' şimdi canım seni kabul etmeyişimin nedeni şu. ben bir kere kesinlikle sadıklık isterim sen sadık olmazsın. karşı cinsin sana yaklaşımı her zaman erotik olacaktır ve sen buna dayanamazsın. ayrıca seni elimde tutmak gibi bir derdim olmamalı. sen bana tapmalısın ki ilişkimiz yürüsün. kısacası senin alternatiflerin olabilir elinde böyle bir güç var. ben nispeten çirkin biriyle birlikte olup kendime köle ettirmek isterim. alternatifi olmayan bir erkek.''

yakışıklılık bir süper güçmüş bunu öğrendim. ->,<-, x, yukarı yapın süper güç devreye giriyor ve alternatif kızlar dökülüyor.

* Tipi değildir reddetmiştir.

* Sevmiyordur reddetmiştir.

* Arkadaşının aşkıdır reddetmiştir.

* Canı istemiyordur reddetmiştir.

aniden teklif edildiğinde şaşkından redilmişte olabilir..

Ruh hali kötüdür reddetmiştir ne var yani:D

EmRe ömürsün usta süper senaryo :zuha:

Z3yn3P in söylediklerine ek olarak

- o kız mutlaka reddedilir.

- kendini dev aynasında görüyordur ve kesinlikle gözleri bozuktur :p

- kendini çok yüksek görüyordur ve düşüşü fena olur :cici:

şimdi eğer erkek çok yakışıklıysa ve kız bu yüzden reddetmişse Bknz;

'' şimdi canım seni kabul etmeyişimin nedeni şu. ben bir kere kesinlikle sadıklık isterim sen sadık olmazsın. karşı cinsin sana yaklaşımı her zaman erotik olacaktır ve sen buna dayanamazsın. ayrıca seni elimde tutmak gibi bir derdim olmamalı. sen bana tapmalısın ki ilişkimiz yürüsün. kısacası senin alternatiflerin olabilir elinde böyle bir güç var. ben nispeten çirkin biriyle birlikte olup kendime köle ettirmek isterim. alternatifi olmayan bir erkek.''

yakışıklılık bir süper güçmüş bunu öğrendim. ->,<-, x, yukarı yapın süper güç devreye giriyor ve alternatif kızlar dökülüyor.

Çok doğru bir tespit ayrıca tersi durumda da aynı tespit.. Kız çok güzel erkek eh işte kızın yanında sönük kalıyorsa yukarıdaki tespite yakın bir şey söylemek mümkün olabilir...

Kendisine hitap eden biri degildir ve begenmemistir.

Reddedikten sonra o kizdan daha adisi yoktur.

elektrik alamamıştır.......

onu taşıyacak birini arıyordur......
kısa bir süre içinde,reddettiği erkeğin arkadaş grubu tarafından yollu ilan edilir.

Erkek tarafından kötü kadın ilan edilir kabul etmediği için teklifini.

Geri