Bir erkeği nazikçe reddetme yolları

Konu sahibi son olarak 808 gün önce görüldü
konuşma istemiyorum desem kalbi kırılır bence gayet nazikçe bir hareket

ignore ederek, ayni ortamda bulunmayarak, ona sizinle konusma veya yakininizda bulunma firsati ve rahatligi vermeyerek. butun bunlara ragmen anlamiyorsa veya israrci ise, hatta diyelim ki kacinilmaz bir durum var ve gidemiyorsunuz da. adam tam konuyu acacakken, boyle bir bakarak reddedin. sadece, ama sadece boyle bakarak:
1709850545232.png

mesaj alindigi gibi, konu kapaniyor ve bir daha acilmiyor. bence gayet nazik ve anlasilir *angel going evil emoji*

Hayır arkadaşım,seninle nişanlanıp evlendikten sonra çocuk yaparak hizmet etmek istediğim erkek sen değilsin.''

Sen kim köpeksin dedi bana. Sen ve ben olmaz dedi. İsimlerimiz bile uyumsuz dedi. Defol git burdan dedi. Tipsiz dedi. Hoşt dedi.

Sen kim köpeksin dedi bana. Sen ve ben olmaz dedi. İsimlerimiz bile uyumsuz dedi. Defol git burdan dedi. Tipsiz dedi. Hoşt dedi.
isim anlaşmazlığı mı? yok artık.ddd

ay sen bunu diyince aklıma iş arkadaşlarımdan biri geldi. ismini anne ve babasının isimlerinin birleşiminden almıştı. annesinin isminin ilk iki harfi ile babasının isminin ilk iki harfi, çok orijinal. : )))

kankiş tontiş derseniz hemen anlarım
abi kardeşe gerek yok ya

Başka bir cümleye alternatif olarak "hadi ordan" diyebilirsiniz. Bu diğerine göre daha nazik.

Yani erkek, hemcinslerimden bilirim, köpek gibidir, pişt dersen gelir hoşt dersen gider, zaten tek amacı vardır, onu da oyalamazsın, başka ihtimallere bakar.

Kadını nazikçe reddetmek çok daha zor. Anlamıyorlar da, şöyle bir erkek intibası mevcund, e bu bana zaten gelir-gelecek,

o düz normal hani pide kuyruğunda karşılaşacağın erkekler için geçerli olabilir.

Yazmıyorsun, yine yazıyor, geç cevap veriyorsun, yine yazıyor, gelemem diyorsun, o halde başka zaman görüşürüz diyor,

ya gelemem gelemem, kusura bakma.

WhatsApp Image 2026-06-04 at 22.37.54.jpeg

Her çağırana gitsem, evin yolunu şaşırırım tışk.

İstemiyom kusura bakmayasın dersen bir daha asla gelmez

Geri