Bir erkeği kendine nasıl aşık edersin?

Konu sahibi son olarak 1197 gün önce görüldü
W’nin eşi ve evliliği çok tatlı. Umarım eniştemiz gibi bir Fenerli bulurum. Yoksa heba olurum

Lens kullanip(orjinalgozrengimhcguzelcikmiyorfotilerde) 107374737 efektlerle foto ayari yapip sagdan soldan kirpip.
Anlikta paylasarak edebilirim sanirim :emoji_penguin:

10 kilo makyaj yapmayi unutmamam lazim tabi makyajsiz guzel deilim makeup sart beybisi
Anlıktaki fotolarla aşık olan mı var cidden?
Klaus senin bir real hayatın var mı herşeyi sanala (foruma) yorumlayarak yaşarsan kendi zamanından hayatından çalarsın. Aşık olmak görsellerle olan iş değildir, bu kadar basite indirgemek acayip saçma bir düşünce. Biraz cesur olmanda fayda görüyorum kenks.

Beni bi sal kenks.
Ben bole asik ediom.
Benm hayatim bnm kararim.

Kandirdim dedimya normalde 42 yasindayim. Bunun cevabin aldin neden konuyla alakasiz yorum yapiosun ?

Hyr cevabini aldigin sorulari neden tekrar hatirlatma gereginde bulunuyorsun yanee pöf.

Birini kendinize aşık etmeye çalışmak saçma bence zaten aşık olacaksa size siz olduğunuz için aşık olmalı, ömür boyu rol mü yapacaksınız
Ayrıca başlık sinir bozucu

aşık edilmez, olunur arkadaşlar.

• Ayrıca yine ilginç bir araştırma, grup içindeki kadınların yalnız olanlara göre daha çekici göründüğünü de ortaya koyuyor.
Siz de benim düsündügümü düsündünüz mü soru işareti

Need sen pataklanmaktan mi hoslaniyon?

Bide uzun uzun yazmışlar sjxndj hiç uğraşamam yok güldürecekmişim oynatacakmışım maymunlrı açıp izlesin

karsisina gecin ve parmaginizla onu isaret edin. goz kirpin ve ''BEN SENI SECTIM.'' diyin. sonra el ele, goz goze, ziplaya ziplaya gidiniz mutlu bir yasama.
1663962033592.png

Geri