Bir erkeği karizmatik yapan detaylar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Erkekli kadınlı başlıklar ilgi görüyor diye düşündüm ve o zaman haydi hareketlendirelim biraz forumu:d Dökülün… Etraf prenses gibi erkeklerle dolmuşken, bir erkeği karizmatik yapan eylemleri konuşalım… kfjd

Sestonu.
araba kullanirkenki hal ve hareketleri
bir direksiyon cevirisim var gòrsen direkt cikma teklifi edersin o derece
sigara yakisim da guzeldir.
elimde cintonik bardagi oldugunda ayakta sohbet edisimde guzeldir.
kendime has sesli gùlùşùmde gùzeldir.
Ayakta sohbet ederken kolumdaki ulan saat kac oldu acaba diyip saate bakisimda cok karizmatiktir
Sahilde ciplak ayak yuruyusum filan vb.

Ben deri bileklik çok seviyorum. Bir de 3 no saç kesimi. Tarzı olan erkekler beğenirim. Hafif de dövmesi, sakalı olabilir.

Not alın başlıyorum jdjd

Mesleğinde başarılı olması.
Çok saçma bulunabilir ama arabayı iyi kullanması:d
Az biraz tamirattan anlaması
Düzgün diksiyon

Son düzenleme:
Ben erkekten anlamadığım için pas…

seçtiklerim mal çıkıyor da azcık…

Hatta 2 şey..
1- Fenerbahçeli olması
2- Szymanski' yi asla kıskanmaması...

Kendi konuşmamın çirkinliğini görmeyerek konuşması + boş konuşmaması, giyinişi, düzenli oluşu , temizliğe önem vermesi

bir gün amcam bize geldi, acayip moralsiz ve keyifsiz, ağzını bıçak açmıyor, sıkıntıları olduğunu bildiğimizden biz de hiç ilişmiyoruz ve öylece odada oturuyoruz, tam o sırada elektrikler gitti ve herkes hep bir ağızdan "aaa" diye bi tepki verdi. buysa sıfır tepkiyle hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalktı, içeri odaya geçti, oradan da balkona çıktı. ben de 30 saniye sonra yanına gittim, baktım sigara yakmış, önce bana ufak bi bakış attı, sonra döndü karşı tarafa baktı (orası başka mahalle oluyor) ve sigarasından sağlam bi fırt çekip olağanca sakinliğiyle "bu o** çocuklarının hiç elektriği kesilmiyor" dedi jdfd. 35 yıllık amcamın benim şahit olduğum en karizmatik anı olabilir bu 60 saniye. bazen böyle saçma sapan şeylerden de karizmatik anlar çıkar. (bu da böyle bir anımdır)

Nezaket.
Fakat her koşulda, her mekanda ''pardon şunu şöyle yapar mısınız?'' tarzı bir nezaket değil; yeri geldiğinde dişleri olan bir nezaket.
''Bak ben hem fiziken,hem mental olarak güçlüyüm, istersem psikolojini de bedenini de pert edebilim ama bunu tercih etmiyorum,sana insan olarak saygı duyuyorum'' tarzı bir nezaket.

Arkadaslar bilindik uzere Uthred hastasiydim. Yeri hala ayri bende
Lakin Vikings Valhalladan sonra kalbimi HARALD S.e kaptirdim...

Yarabbi el alemin yarabbi el alemin. Ṣu guzellige bakarmisiniz.??? Keske bir zaman makinesi olsada bende orda olsam. Bana aṣik olsa Haraldim...

1725280062555.png

Hotty<3

Konuşma şekli, ses tonu, hal ve tavırlarla ilgili şeyler.

Geri