Bir Erkeği İtici Yapan 10 Şey

Konu sahibi son olarak 714 gün önce görüldü
En nefret ettiğim argo konuşma, cok itici
Bide yırtık pantalon giyenler, dahada itici
Saçma sapan sözde havalı olcam der gibi hareket yokmu, çok itici
Bide kendini aşırı güvenen, her istediğimi elde ederim tipler, çoook itici.
Gereksiz romantik ve güzel sözler kullanan erkekler ayrı bir itici.
Israrla tanışmak isteyen erkekler de itici.
Cimri erkekler.. Iyyyyyy Allah korusun derim
Sen recep ivedik gibisini cekici buluyosun annasilan (:

çay içmeyi geçtim bi günaydın yada iyi geceler diyecek kimsem yok salkdjsalkdj
Değerli mahalle sakinleri armudun sapına bile talibim sksjsjsjsjsjsjks.

Benim bir arkadaşım etrafındaki bekar erkeklerin listesini çıkarmıştı, o derece profesyonel çalışıyordu heushsjsj. Kız hergün başka biri ile günaydınlaşıyordu. :(

Değerli mahalle sakinleri armudun sapına bile talibim sksjsjsjsjsjsjks.

Benim bir arkadaşım etrafındaki bekar erkeklerin listesini çıkarmıştı, o derece profesyonel çalışıyordu heushsjsj. Kız hergün başka biri ile günaydınlaşıyordu. :(

evlendi mi onu de hele bana :D

Hümacım boşver erkekleri en iyi erkek ölü erkek ksajdlskd

evlendi mi onu de hele bana :D

Hümacım boşver erkekleri en iyi erkek ölü erkek ksajdlskd
Evlendi çocuğu bile var djhsuskekeksa. Hatta bana alacaksan çirkin erkek al derdi, sen çok güzel olduğun için sana kraliçe gibi bakar diyordu. Hatta bak benim kocam benden çirkin ben ondan daha güzel olduğum için hep dibimde diyede eklerdi jsheuejsks. (Ciddiyim.)

Hayatımda erkek olmadığı için ölüsü mü iyi yoksa dirisi mi bilemedim dhdudjjsjshdudjsjks.

Kızlar amma dertli çıktı ya, herkes konuyu bekliyormuş sanırım. Şu tatlı eleştirileri yapan hanımların hayatında ki karizma erkek seçimlerini de görebilme şansımız olsa keşke. Öyle sevmem, böyle istemem ahahah.
- konuya ben zeki adam severim, giyim kuşam, tip önemsiz diyen var mı diye bakmaya geldim.

Evlendi çocuğu bile var djhsuskekeksa. Hatta bana alacaksan çirkin erkek al derdi, sen çok güzel olduğun için sana kraliçe gibi bakar diyordu. Hatta bak benim kocam benden çirkin ben ondan daha güzel olduğum için hep dibimde diyede eklerdi jsheuejsks. (Ciddiyim.)

Hayatımda erkek olmadığı için ölüsü mü iyi yoksa dirisi mi bilemedim dhdudjjsjshdudjsjks.

evlenir tabi erkek peşinde koşarsa :d bırak biz böyle iyiyiz onlar koşsun biz niye koşalım demi :DDDDD

Geri