Şeytan dıyor ki at @PapatyA ya son gölbasindakı mangal partisinin resimlerini ıkınızde banlanın.
at at
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şeytan dıyor ki at @PapatyA ya son gölbasindakı mangal partisinin resimlerini ıkınızde banlanın.
Sen recep ivedik gibisini cekici buluyosun annasilan (:En nefret ettiğim argo konuşma, cok itici
Bide yırtık pantalon giyenler, dahada itici
Saçma sapan sözde havalı olcam der gibi hareket yokmu, çok itici
Bide kendini aşırı güvenen, her istediğimi elde ederim tipler, çoook itici.
Gereksiz romantik ve güzel sözler kullanan erkekler ayrı bir itici.
Israrla tanışmak isteyen erkekler de itici.
Cimri erkekler.. Iyyyyyy Allah korusun derim
40 yıl düşünsem aklıma o gelmezdiSen recep ivedik gibisini cekici buluyosun annasilan (:
Sen neden evde kaldın peki? Bu detayda önemli bence.
Sen buna detay mı diyorsun?
salkdja
Aklıma çıkmaz sorular'ın imzası geldi.10 kisiden 9unu seciyorum 1ini eliyorum.p
Benim daha çay içeceğim bir sevgilim bile yok ahahahahaha.
Değerli mahalle sakinleri armudun sapına bile talibim sksjsjsjsjsjsjks.çay içmeyi geçtim bi günaydın yada iyi geceler diyecek kimsem yok salkdjsalkdj
Değerli mahalle sakinleri armudun sapına bile talibim sksjsjsjsjsjsjks.
Benim bir arkadaşım etrafındaki bekar erkeklerin listesini çıkarmıştı, o derece profesyonel çalışıyordu heushsjsj. Kız hergün başka biri ile günaydınlaşıyordu.![]()
Evlendi çocuğu bile var djhsuskekeksa. Hatta bana alacaksan çirkin erkek al derdi, sen çok güzel olduğun için sana kraliçe gibi bakar diyordu. Hatta bak benim kocam benden çirkin ben ondan daha güzel olduğum için hep dibimde diyede eklerdi jsheuejsks. (Ciddiyim.)evlendi mi onu de hele bana
Hümacım boşver erkekleri en iyi erkek ölü erkek ksajdlskd
Evlendi çocuğu bile var djhsuskekeksa. Hatta bana alacaksan çirkin erkek al derdi, sen çok güzel olduğun için sana kraliçe gibi bakar diyordu. Hatta bak benim kocam benden çirkin ben ondan daha güzel olduğum için hep dibimde diyede eklerdi jsheuejsks. (Ciddiyim.)
Hayatımda erkek olmadığı için ölüsü mü iyi yoksa dirisi mi bilemedim dhdudjjsjshdudjsjks.
+++ o kadar haklısın ki.evlenir tabi erkek peşinde koşarsa :d bırak biz böyle iyiyiz onlar koşsun biz niye koşalım demiDDDD