Bir erkeği hizaya getirmenin yolları

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
zaten erkegi yola getiren kadin kismidir
erkekler kari beni birakacak kadinsiz kalacam diye dizleri titriyor icden icden ötleri patliyor

bu başlamış ilişkiden sonra erkeklerin bayanların giyimine karışması gibi birşey.

erkegin tek yola gelme sekli erkegin olgunlasmasidir
erkek olgun yasa geldimi kendiliginden yola gelir
kadinlar sabredin

Hangi konuda hiza?? Ben sözümden cikmayan erkek sevmem ki. Höd höd de sevmem. Ben erkekleri galiba uzaktan seviyorum.. eidjd

Arkadaşlar hiç mi ezeli izlemediniz
Hiç mi Eyşandan bişey öğrenmediniz !!!

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Eğer boynundaki zincirler elindeyse;her türlü hizaya getirirsin.Fakat eğer değilse;zincirleri başkasına kaptırararak onun hizasına girer.Bu biraz yetinme olayını da kapsıyor.

Ya konu başlığı çağrışım yaptı da, sosyal medyada sevgilisine iyi davranan erkekleri görünce kadınlar şey yazıyor sürekli “eğitimi ne kadar sürdü” falan. Bi bana mı leş tiksinç geliyor ya. Video sahibi kadın da gülerek cevap veriyor vs vs

Yavrularım, hayatınızdaki erkeğe saygı sevgi verin. Olmuyorsa s gitsin. Onu nasıl yaparım bunu nasıl yaparım boş işler. Fedakarlık adam olmayanı adam etmeye uğraşmakla ilişik değil değil.. Yanlış yerde kullanıyorsunuz duygularınızı. ^70

Yemini suyunu ver, istediğinde gönlünü hoş et yeterli. Hizaya gelmeyecek adam yoktur.

75 yılının Cüneyt Arkın'ı olsa, hiçbir erkek emek vermeye değmez, tıynet sabittir değişmez.

Haydi kendi nazarımda konuşayım, beni değiştirmeye çalışma, bedbaht tüm yollar.
Böyle tam olmuş, sizi yormayacak kişiyle münasebet kurun, adı Abdurrahman. Abdurrahman tam bir aile erkekidir. Artık çirkin mirkin idare...

Po po po ..

Kendi kendini devşirsin, düzeltmeye zamanım yok..

Geri