Bir erkeğe nasıl çıkma teklif edilir?

Konu sahibi son olarak 670 gün önce görüldü
Terasa çıkalım desem üzer miyim ? : ( :sırıt:
Odunum ya!

yalnız bende etmıstım "ben senden cok hoslanıyorum" dedım
cocuk ne zaman oldu bu demıstı sankı hastalıkmıs gıbı :s:

Kızlar ben hiç etmedim. Edemem de bu yaştan sonra nedense zor geliyor hahaha :D
O kadar da ruhsuzum kii:D

Bu güne kadar böyle bir teklif almadığıma göre, demek ki çıkma değil, inme teklifi alan kategorideyim. :D

Acaip kompleks yaptım.

Erkek 10 yaşına kadar evcilik oynayalım sen baba olur musun

11-13 İlk öpücüğüm olur musun

14-17 Aşk yaşayalım mı

18 -22 Maceraya var mısın

22-27 Senin çocuğunu doğurmak istiyorum

27 -35 Bir gecelîk adamsın

Sonrası teklifler daha ucuzlaşabiliyor ama kadın her daim kimden ne isteneceğini bilîyor

bu seramik kaplama yeni model yanmaz yapıştırmaz tavayı görüyor musun, işte bu tavada sana sucuklu yumurta yapıp ekmek banmak istiyorum... ve çocuk ağlar.

Once facebook'tan eklenir. Konuşulur negatiflik yoksa telefon verilir. Şehir disindaysa "oraya gelebilirim bu ara. Geldigimde ararım. Kulupte beraber koparız" diyen versiyonu da vardır bunların. Bir nevi yatma teklifi ama bu bence ;) Ama inkar da edilir bazilarinca ay ben kimseye çıkma teklifi etmedim, etmem diye. Ne iki yüzlü olabiliyor insanlar, tuhaf gerçekten ;)

Hoşlansanız bile belli etmeyin o zaman direk sizi bu elde gözü ile bakılır ve bir erkek için bu hiç iyi bir şey değildir ayrıca erkeğe teklif edilmez böyle şeyler basitleşmekten başka bir şey değil..

Acaba, gerçekten bir erkeğe çıkma teklif eden kız/kadın olmuş mudur? Olmuşsa kıyametin kopması yakındır. :D

hic etmedim :T: hic bi fikrim yok ki :T: etmem de asla

Kizlar teklif etmeyip sinsice karsi tarafin bilincaltina yerlesirler. Bi cesit tuzak diyebiliriz buna aslinda;p

Bodoslama dalın evlilik teklifini de aradan çıkartın olsun bitsin.
Dünya tersine döndün :D.

Benimle benlenirmisin deyip ikisini bi andami halletsek [emoji14]

....

Geri