Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Soruyu ben de ilk başta yanlış anladım ve sende de öyle oldu galiba.çok onur kırıcı bir konu
hayır ben doğru anladım onur kırıcıııSoruyu ben de ilk başta yanlış anladım ve sende de öyle oldu galiba.
Konusunu acta konuşalım .dBir kadına bir kadını övmek ağır gelir mi @YiLDiZ
ben de diyorum bu günışığı nereden sızıyor?.... meğerse sen gelmişsin<33Tom hardy neymiş ya Allah neler yaratıyor ateş be ateş deyip yanımdakini tatminsizce suzdum diye trip mi atılır ya...
Dedim bebekamin napiyo... kız forum uygulama olarak indiriliyormus hdjsjjd bildirim de geliyor mu acaba çıkış yapmadan kapatınca...ben de diyorum bu günışığı nereden sızıyor?.... meğerse sen gelmişsin<33
oha bunu bilmiyordum.... sürprizlerle dolusun resmen.....Dedim bebekamin napiyo... kız forum uygulama olarak indiriliyormus hdjsjjd bildirim de geliyor mu acaba çıkış yapmadan kapatınca...
Alkış emojisi komik geldi bana ondan yaptım... yok yavrum ya uygulama var ama telefona bildirim falan gelmedi. Yönetim uyuma swat tim beyoha bunu bilmiyordum.... sürprizlerle dolusun resmen.....
Alkış emojisi komik geldi bana ondan yaptım... yok yavrum ya uygulama var ama telefona bildirim falan gelmedi. Yönetim uyuma swat tim bey