Bir erkeğe alınacak en güzel anlamlı hediye nedir ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Genelleme(kadın/erkek)den yola çıkılarak alınan hediyelerin hiçbir anlamı yok. Pahada yüksek manada düşük hediyelerle yaratılan suni mutluluklar.

Manalı hediye severim. Mesela ben bir İsmet Özel şiirleri aşığıyım, en yakın arkadaşım bana İsmet Özelim tüm şiirlerinin olduğu kitap almıştı. En kıymetli hediyeydi.

Beni tanıyor, bana değer veriyor ve beni manen tatmin edecek hediyeyi doğru seçiyor. 10/10 hediye. En ciks gömlekten daha pahalı nezdimde.

Hediye kişiye özel olmalı. Zevklere ve beğenilere uygun bir şey seçilmesi makbuldür.
(dedi Ayşe teyze.dddd)

Şahsın karakterine yönelik bir hediye seç. Eşine dostuna sorup fikir alabilirsin. En olmadı sosyal medya hesaplarından zevkini rengini öğrenebilirsin.

Maket tutkusu olan biriyse doğru tercih ve tek tek üşenmeden o küçük parçaları yapıştırıp birleştiriyorlar.
Yahu onu mu dedim.
Minyatür model araba. Kim uğraşacak parça birleşme ile. Parça birleştiren erkek yumuşaktır. Erkek, parçalara böler.

Yahu onu mu dedim.
Minyatür model araba. Kim uğraşacak parça birleşme ile. Parça birleştiren erkek yumuşaktır. Erkek, parçalara böler.
Maket tutkusu olan insanlar var hatta evde özel bir odayı maket için ayırıyorlar ancak sana bana sıkıcı gelebilir.:)

Hediye almadan önce ilgi alanlarını tam olarak bilmek gerekiyor.

1-24-porsche-911-gt3-plastik-araba-maket-kit-hobi-baslangic-seti-set1002-1000x1000.jpg

Hediyeyi alan daha önemli. Ne alırsa değerli olur zaten.

Hediyeyi alan hayatıma anlam katan, değerli insanlardan birisi ise, düşünmüş olması bile yeterli. beğenmesem bile yalandan sevinirim.

Yok hediye kişiye özelmiş
Yok hediye alınan kişinin zevkleri ve ilgi alanları bilinmeliymiş...

Yalancısınız. Riyakarsınız.

Kim istemez lan mesela iPhone telefon. Diyeceksiniz bende zaten var. Olsun. Satarsın. Para olm neticede. Yok manevi degermiş yok şiir kitabıymış.. ya bırak.

Yok hediye kişiye özelmiş
Yok hediye alınan kişinin zevkleri ve ilgi alanları bilinmeliymiş...

Yalancısınız. Riyakarsınız.

Kim istemez lan mesela iPhone telefon. Diyeceksiniz bende zaten var. Olsun. Satarsın. Para olm neticede. Yok manevi degermiş yok şiir kitabıymış.. ya bırak.
Konuş hocam:D

Geri