Bir efsanenin vedası: Zlatan Ibrahimovic, futbolu bıraktı

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Avrupa Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Kariyerinde 819 maça çıkan Zlatan, 493 gol ve 201 asiste imza attı. AC Milan forması giyen Zlatan Ibrahimovic, futbolculuk kariyerini noktaladığını açıkladı.

İtalya Serie A'nın son haftasında Milan, sahasında Verona'yı konuk etti.

Rakibini 3-1 mağlup eden Milano ekibine galibiyeti getiren golleri Oliver Giroud ve Rafael Leao (2) kaydetti. Verona'nın golü ise Davide Faraoni'den geldi.

Mücadelenin ardından Milan'ın tecrübeli oyuncusu Zlatan Ibrahimovic, emeklilik kararı aldığını duyurdu.

İsveçli yıldız isim Milan'ın Hellas Verona'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Kulübe, yöneticilere ve taraftarlara yürekten teşekkür etmek istiyorum. Beni evimde hissettirdiniz, hayatım boyunca bir Milanista olarak kalacağım. Futbola veda etme zamanı geldi." İfadelerini kullandı.

Kaynak

1685915311841-13221312312.jpg

Keşke Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak gelse...

Keşke Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak gelse...

yılların futbolcuları hoca olarak yıllarca emek vermesine rağmen başarı sağlayamıyorken futbolculuğu yeni bırakmış birini takımın başında görmek. yanlış topa giriyorsun lefty.

yılların futbolcuları hoca olarak yıllarca emek vermesine rağmen başarı sağlayamıyorken futbolculuğu yeni bırakmış birini takımın başında görmek. yanlış topa giriyorsun lefty.
Futbolu bırakan iyi futbolcuların çoğu bir süre sonra yeniden takım çalıştırmaya başlıyorlar ayrıca futbolu çok iyi oynayan bir isim aynı zamanda sahada nasıl oyun kurulacağını da iyi bilir. Senin ne kadar doğru transfer yaptığın önemli değil ki... O oyuncuları doğru pozisyonda oynatamadığın an, yıldız futbolcu olmasın da hiçbir önemi kalmıyor.

Ibrahimovic dileğim keşke gerçekleşse...Sendeki paniği anlayabiliyorum.:)

Futbolu bırakan iyi futbolcuların çoğu bir süre sonra yeniden takım çalıştırmaya başlıyorlar ayrıca futbolu çok iyi oynayan bir isim aynı zamanda sahada nasıl oyun kurulacağını da iyi bilir. Senin ne kadar iyi transfer yaptığın önemli değil ki... O oyuncuları doğru pozisyonda oynatamadığın an, yıldız futbolcu olmasın da hiçbir önemi kalmıyor.
tamam da direkt fenerbahçe seviyesinden mi başlasın. gelsin ümraniyespor ile başlasın kariyerine.

tamam da direkt fenerbahçe seviyesinden mi başlasın. gelsin ümraniyespor ile başlasın kariyerine.
O kadar kolay değil tabii ki ve böyle bir yola çıkarsa belli eğitimlerden geçiyorlar ayrıca vazgeçen de olabiliyor.

FB'yi bizden çok düşünmene duygulanmadım dersem yalan olur.:)

Geri