Bir dost fısıldadı sizi bana 2

Konu sahibi son olarak 3528 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asabiyet bir eğitimciye hiç yakışmıyor bak! :) sansi deme sibil de sibil ona :D bir abiden çok seviyoruz kendilerini

sen şimdi niye beni afişe ediyorsun ki? bir eğitimci dedin ve beni benden aldın. baskı altında hissediyorum mesela şu an kendimi. niye yapıyorsun bunu bana he? :(
sansi, sibil, değerli ve daha niceleri hepsi bir, hepsi can. :o

sen şimdi niye beni afişe ediyorsun ki? bir eğitimci dedin ve beni benden aldın. baskı altında hissediyorum mesela şu an kendimi. niye yapıyorsun bunu bana he? :(
sansi, sibil, değerli ve daha niceleri hepsi bir, hepsi can. :o

millieğitimden kimse yok hocam rahat ol :D valaaa çoğu dediğin gibi değerli o ortam hiç biyerde yok son zamanlarda cıvıtmıştı o ayrı bir konu sibil gönüllerde taht kurdu apimmm o benim... adamın ne reklamını yapıyorum yahuuu söyliyimde bana maaş bağlasın

@ZiFiR. hisaaar nan ne yazcaktım buraya unuttum makina kimya. kocakarı çağırdı olm. yasin okucaz cuma akşamı . duadan sonra gelcem. ne nan burası baştan aşa frammeler oyun. yok yukardaki üyenin babasını ayakları kaç numara ahhhahhha. geyik yok mu geyik. benim forumlarda karı kız ayaam olmaz. oyun da oynamam. akıl dolu ayarları, geyik severim. :hih:

@ZiFiR. hisaaar nan ne yazcaktım buraya unuttum makina kimya. kocakarı çağırdı olm. yasin okucaz cuma akşamı . duadan sonra gelcem. ne nan burası baştan aşa frammeler oyun. yok yukardaki üyenin babasını ayakları kaç numara ahhhahhha. geyik yok mu geyik. benim forumlarda karı kız ayaam olmaz. oyun da oynamam. akıl dolu ayarları, geyik severim. :hih:

kamki yenge merdaneyle girişcek...bura oyun sever bir platform kamki geyik yok senin dilini çözmeleri için önce bir eğitim lazım :D bırak şimdi karı kız ayam yok diyon habersiz habersiz götüryn geçen görmüşler seni kulama geldi :D yeminle ayarlarını özlemişim git la abdest almayı unutma ha bende düğüne gitcem gitti yine bi çeyrek

@ZiFiR. duvarın kapalı. pm atamıom hakkım yok. eeee? konularda sohbet edenlere banıolar olm. nasıl olcak bu iş?

@ZiFiR. duvarın kapalı. pm atamıom hakkım yok. eeee? konularda sohbet edenlere banıolar olm. nasıl olcak bu iş?

şimdik duvaruma gelebilin kamki banarlar abi bura kuralcı ajanları var bunlarım aramıza salmışlar ben rahat duruyorum kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyorum köpeğine hoşt bile demiyorum var gel gör sanırım banlanan vişneydi doğrumu

nick güzelmş hoşgeldnz :D

yavruuuum benim yavruuuum.
son cümleyi direk ç. v. ye yolluyorum o başlattı.

bittikabiya ,sizi sizi.Siz baya bi eskiymişsiniz meğer.:cici:
Yine de hoş gelmişsiniz ifademi sunarım efendim.:hi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri