-
-
-
-
-
Bir din kültürü öğretmeni, haftalık kombinini paylaştı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu aralar bu tür içeriklere çok denk geliyorum. Tipler de tam numunelik. Yolda görsem deli herhalde ag derim
Bu da sanırım yukarıdaki eleman. Yemin billah ben bu tiple insan içine çıkmaya utanırım ama işte bu pavyoncu tipli bu metro modellere tarz meselesi diye saygı göstermemiz bekleniyor. Biz de gösteriyoruz mecburen : dddİlgi, etkileşim manyağı olmak da zor iş. Çok düşüyor önümüze böyleleri.
Suriyenin Kıvancı olur bundan anca djjfjj
Hani Burak Özçivit dese neyse jfjj
Bu da bir başkası. Kadın kendini övmek için edit yapmış. Bu tür kişilerin ruh sağlığının yerinde olduğunu pek sanmıyorum : ddiçerik yapan öğretmenlerin çoğu cidden saçmalıyor, abuk sabuk şeyler
hele bir edebiyat öğretmeni var, onun adına ben utandım .p
bizim müdür asla izin vermez okulda bu tür içeriklere, bir öğrenci instagramda görünsün mesela okul sınırlarında ve formalı haldeyken kıyamet kopar
Bu da bir başkası. Kadın kendini övmek için edit yapmış. Bu tür kişilerin ruh sağlığının yerinde olduğunu pek sanmıyorum : dd