Bir Derdiiimmm Varrr Artıkkkk!

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Skypede bazı kişileri silmiştim; ama engelli olarak listemde duruyor. Kişiyi kaldır diyorum; engelli şekilde kalıyor. Pc'de değil, telefonda. Kalıcı olarak nasıl silebilirim, fikri olan var mı? :dusun:

silme1.JPG

Bu şekilde mi engelledin?

ßaşak samsung galaxy ace.
Dem Pc'de iken o resimdeki şekilde sildim. Önce telefonda gözükmüyordu. Skype güncelledi kendini; şimdi o sildiğim kişiler engelli olarak listede görünüyor. Tabii bu telefonda. Pc'de de öyle mi yarın bakacağım. Önce telde de görünmüyordu. Kişilerden kaldır diyorum kaldırmıyor.

telefonlarda tüm skypeler sorun yaşatıyor cnm büyük ihtimal pcden girdiğindede aynı kişiler listende duruyor olacak pcden kaldır bence hiç uğraşma aynı sıkıntıyı bende yaşadım benım tlfnumda samsung note2 ama farketmiyor tüm tlfnlarda sype sıkıntılı

Sevgili Auria,

Bu durum, Skype'nin update sonrası yeni özelliklerinden biri olabilir. Mobil cihazlar için konuşuyorum. Engellenenlerin bir şekilde yeniden geri getirilmesini sağlamak amacıyla, kaybolmaması için bu şekilde tasarlanmıştır belki de.

Şu program bende var ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum afshsjd :D

Benim telefonda da son eklediğim kişiler ekli görünüyor, kişi listemin tamamını göremiyorum hazır konusu açılmışken biri de bana yardımcı olsun :honk:

telefonlarda tüm skypeler sorun yaşatıyor cnm büyük ihtimal pcden girdiğindede aynı kişiler listende duruyor olacak pcden kaldır bence hiç uğraşma aynı sıkıntıyı bende yaşadım benım tlfnumda samsung note2 ama farketmiyor tüm tlfnlarda sype sıkıntılı

Sanırım öyle canım bi de pcden deneyeceğim.

Sevgili Auria,

Bu durum, Skype'nin update sonrası yeni özelliklerinden biri olabilir. Mobil cihazlar için konuşuyorum. Engellenenlerin bir şekilde yeniden geri getirilmesini sağlamak amacıyla, kaybolmaması için bu şekilde tasarlanmıştır belki de.

Sanırım öyle.

kaldırmak istedigin uyeni seciceksin sonra sol tarafda profili goster sec yine solu sec kisiyi kaldir yapicaksin
bukadar.

Geri