Bir Deniz Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan birisi imam olmak isteyemez mi?

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Veya tam tersi.
Bir imam hatip mezunu, denizci olmak isteyemez mi veya olamaz mı?

bunu idda eden sahisinda iddasinida keske banliyabilsek.
nedemek olamaz yahu... neyse..

biz boyle bi yorum yapsak.kiyamet kopar forumda

tiirt diyip adios diyorum.

İsteyebilir, olabilir.

Üniversite sınavına girerler, soruları cevaplarlar, kimin doğrusu çoksa o okur, sen ihllisin bu sınava giremezsin, girsen bile soruları doğru da bilsen kazanamazsın demek yobazlıktır, faşistliktir, gerisi hikayedir.

Siz geriden takip ediyorsunuz ilahiyalarda ateistlerde var :d

ister ama olamaz bilader.
Imam olmak kolay mi? Egitimini almali.
Ayni sekilde tam tersi de gecerli. Lakin Fatiha okuyarak Geminin rotasi belirlenemiyor .p

Neden olmasın ? Istedikten sonra hersey olur. Her iki sekilde de olamayacaklarını söylemek haksızlık olur. Belki denizci bir cok sözde imamdan daha imanli ve ahlaklidir.

Veya tam tersi.
Bir imam hatip mezunu, denizci olmak isteyemez mi veya olamaz mı?

Ne olmak istersen olabilirsin. Hem soruna gore kotu birşey değil ozgursun hele bu konuda .. Eğer seni durumunsa bu kım ne diyorsa kafaya takma hayalinin pesinden git derim.

Ne olmak istersen olabilirsin. Hem soruna gore kotu birşey değil ozgursun hele bu konuda .. Eğer seni durumunsa bu kım ne diyorsa kafaya takma hayalinin pesinden git derim.

Yok yahu forumda denizci olan birisi imam olamaz diyen çarpık fikirli birini gördüm de, herkes aynı fikirde mi bir öğreneyim dedim.

inancımıza göre tevbe kapıları bile her zaman herkese açıkken, denizci subay olamaz demek kadar sacma birsey yoktur herhalde
gören de subayları dinsiz her imamı da asırı dındar sanacak

Geri