R
Rüya Perisi
Ziyaretçi
Ziyaretçi
"Bir de sen gözü var bu hikayenin."
Alfabesini henüz bilmediğin suskunluklarımdan daha derin
.
Seni anlamak bir kuyuda boğulmak gibi. Senki sular altında nefessiz soluyan bir kayıp kıta.
Ben susmayı anlatmak için işe konuşamakla başlarken, yüzünde sessiz bir çığlığın dilden münezzeh anlatısı.
Bakma suskunluğum konuşmayı bildiğimden, seninse dudaklarında hiç anlatılmaya başlanmamış bir öykü,
Seninkisi suskunluk değil, ötesi. Ben ki kelimelerden sıyrılamayan, sen ki sözcüklerin sustuğu yerde anlatmaya başlayan,
"İçinin okundukça çoğalan şiirinde, ben tercümesi eksik bir adam."
Değilmi ki hayat bir göz hali,kendimize doğru.
Sor şimdi ne kadar da çaresizdir anlamını omuzlamaya gücü yetmeyen bir seyyah. Kendine doğru, kendinden yoksun.
Bense senden çaldıklarımla kalabalıklaştırıyorum yalnızlığımı. Kendime doğru, senden ibaret.
Ne kadar da aynıyız oysa,ne kadar da ayrıyız. Ben bir beyaz,anlamını kirlenince bulan, sen ki ey kendinden daha beyaz olandan alan;
"Gözünü gözümden, içini içimden, göçünü göçümden ayırma.
Affet! Henüz kendi gözlerimle bakamıyorum sana."
alıntı
Alfabesini henüz bilmediğin suskunluklarımdan daha derin
.Seni anlamak bir kuyuda boğulmak gibi. Senki sular altında nefessiz soluyan bir kayıp kıta.
Ben susmayı anlatmak için işe konuşamakla başlarken, yüzünde sessiz bir çığlığın dilden münezzeh anlatısı.
Bakma suskunluğum konuşmayı bildiğimden, seninse dudaklarında hiç anlatılmaya başlanmamış bir öykü,
Seninkisi suskunluk değil, ötesi. Ben ki kelimelerden sıyrılamayan, sen ki sözcüklerin sustuğu yerde anlatmaya başlayan,
"İçinin okundukça çoğalan şiirinde, ben tercümesi eksik bir adam."
Değilmi ki hayat bir göz hali,kendimize doğru.
Sor şimdi ne kadar da çaresizdir anlamını omuzlamaya gücü yetmeyen bir seyyah. Kendine doğru, kendinden yoksun.
Bense senden çaldıklarımla kalabalıklaştırıyorum yalnızlığımı. Kendime doğru, senden ibaret.
Ne kadar da aynıyız oysa,ne kadar da ayrıyız. Ben bir beyaz,anlamını kirlenince bulan, sen ki ey kendinden daha beyaz olandan alan;
"Gözünü gözümden, içini içimden, göçünü göçümden ayırma.
Affet! Henüz kendi gözlerimle bakamıyorum sana."
alıntı