Bir Cumartesi Etkinliği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bir Sergen Yalçın sözü, der ki; Görücez Cumartesi ne olacağını.... :D

Ben de katılıyorum.

Evet IF Formunun Saygıdeğer Kullanıcıları.
Yaklaşık 10 gün süren araştırmalarımız sonucu Ruh ikizlerinizi bulmuş bulunmaktayız.
Sözü fazla uzatmadan sizi ruh ikizleriniz ile kavuşturalım.

@Sanem arkadaşımızın ruh ikizinin gizli yeteneğini biliyor musunuz? Bir sonraki müzik yarışmasına sizide bekliyoruz ?

@kLara arkadaşımızın Ruh ikizini bir dizide bulduk.Şaşırmadınız bir dizide..

Ya @yoSun arkadaşımızın Ruh ikizi?Dün akşam Anlıkta paylaştığı sisli fotoğraf ile niyetini belli etmişti halbuki.

@Sade Arkadaşımızın Ruh ikizini tabiki spor Salonunda bulacaktık.

@Ss arkadaşımızın son durumunu ruh ikizinden öğreniyoruz.

@İç Oğlanı Siz neden İç Oğlanı arkadaşımızın nickinin akibetini sordunuz mu? Derin Araştırmalarımız sonucu değerli bilgilere ve detaylara ulaştık.Aslında İç Oğlanı değil İçlikli Oğlan idi.
Zamanla kısala kısala İç Oğlanı olarak son halini aldı.Neden İç Oğlanı olduğu ise alttaki videoda.

Son düzenleme:
@Yarmagül IF Yarmagül diğer ilde Tekelci Ahmet Abi fark yok.

@aegishjalmur arkadaşımızı 23 Nisan'da objektiflerimize yakalanıyor.
Bakanımızla samimi ilişkileri nedeniyle forumumuz dokunulmazlığının nereden geldiğini anlamışsınızdır umarım.

@Run arkadaşımızın Ruh ikizi Okan Bayülgen Programında çoğumuzun gördüğü,bildiği Feyyaz desek ne tepki Verirsiniz?

@Aze arkadaşımız yine bir sabotaj yaparken

@Gabiah arkadaşımızın ruh ikizini Adana'da bulduk.Araç fiyatlarını düşürme politikası bakanların bile akıllarına gelmemiştir bile.

@Hilal arkadaşımızın Ruh ikizi değil direkt kendisini benzin istasyonunda ödeme yaparken yakaladık.
Hilal araç kullanırken IF olarak nacizane tavsiyemiz güvenli alanda bulunmanız.

@Stockholm Sendromu arkadaşımın saç tasarımı ile viral olmuş ve herkesten gizlediği videosunu IF olarak paylaşıyoruz.

@Mavi eşi ile tartışınca kisscam'deki protestosunu izliyoruz.Pizzalı arkadaşa dikkat edelim.

@Melis pek mikemmel bir insansın :)Elime düştün demiştim :)

@Extraction Arkadaşımız aslında Sinan Engin.Sinan Engin fake hesabı ile forum üyesi desek ?

@Sezen arkadasimizi yabanci maliyeciler ile tartismasini ifsaliyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Drama queen arkadaşımızın Ruh ikizini atarlı giderli konuşurken yakaladık.

@Özlem Son zamanlarda mükemmel Evlilik planı yapan Özlem arkadaşımız için Ruh ikizinden Muhteşem bir fikir geldi.

Ben okuyayım öğreneyim ne olduğunu bilmiyorum etkinliğin uyarsa tabiki neden olmasın

Geri