Bir cep telefonuna en fazla kaç tl verirsiniz?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
verebilir misiniz diye soran yok tabii... verebileceğimizle verdiklerimiz arası hep uçurum, bana kalsa en fazla 1000 tl verilmeli telefona ama bana kalmadığı için 10 binlere kadar çıkıyor. daha ios yüzü göremedik, elmamızı hep kendimiz ısırdık...
3 binden fazla versem atesim cikar gece uyuyamam. Zaten uyku problemim var. Bu sefer sabaha kadar uyumam..:D

sen kaçak aldığın için 3 binden fazla vermezsin tabii çakal... 3000 tl'ye tükkanın önünden geçirmiyolar.

Ya kacak cok var ama o topa girmem ya.:D Yoksa nereye gitsen kacak telefon orjinallerden daha cok. İste garantisi yok, kapanir actiramazsan sıkıntı. Ben teknoloji ozurlusu adamim cok buyuk beklentim yok. 4 gb ram, 64 gb hafiza isimi goruyor. Fazlasina gerek yok abi.

Kaçaklar bazen böyle takk diye kapanıyo açılmıyor :/ çok riskli

3 veririm abi.

Verdim aldim zaten s10

S9 plus imida 2.500 e satrim

Yani 500 vermisim.

Demekki 500 verirmisim.

birkaç yıl önce gayet iyi sayılabilecek bi bilgisayar aldım. 4 bin lira vermiştim. çok daha fazlasını da veririm bilgisayara ama özellikleri gayet yeterliydi. pc benim için her zaman telefondan daha kıymetlidir ve telefon alacağım zaman şunu düşünürüm: "bilgisayara bile 4 bin lira verdin telefona 10 bin lira verilir mi?"
multi milyoner de olsam ben her zaman bu kafada olurum gibi. xd

Bana Arçelikten 2000 TL'lik hediye çeki çıkmıştı, üzerine 1500 TL ekleyim laptop almıştım Mart 2020'de pandemiden önce. Ben aldım ve pandemi patladı, sonra da fiyatlar...

malumunuz
benim telefon geçen yıl pert olduydu
almışken iyisi olsun fiyatlar artar dedim
arttı

Geri