Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir bulut saklıyor sanki akacak yaşları; uykusuz gözlerimden
Herkes Uyudu Yine içtimada Düşünce bazen tercih etmen gerekir Bilmemeyi bilmeye el değmemiş hayallerimin ortasında duran Bir kara sevda camına Taş Fırlatsam uyansa Casaretimi topladım konuşacaktım sen gelince sular altında kaldı anlatacaklarım. Gözlerimin sığıcağı kadar aralık kapım ellerin gül kokardı sen diken satardın hayır ağlamıyorum üstümden yağmur bulutu geçti hayır Ağlamıyorum gözüme biraz sen kaçtı çok tedirginim çünkü cok soğuksun ya hu yine ormanın içine doğru kaçtı ürkek bir ahu. Gülümsemene hasretim bağlanmış basiretim hemde kapalıymış kısmetim.Boşuna beklemişim.Bir Sokak köpeği buldum ona sarıldım ağladım ağladım.
Nakarat
Aklımı avla bir gafil kuş gibi mermiye değsin Ama bu canımı sakla,başka bir can yok elimde avcumda Merhametine dön beni benden çal Buna lüzum var
Sagopa
Yarım yanmış, yarım donmuş.Aklım buna şaşmıs ama şaşmamam gerekmiş, bu şaşkınlıklar aptalcaymış Senin Kalbin ahşapcaymış benimki kezzapca,bu aşk ahmakça Geç ve köşene otur suskun ! Senin zamanın degiL bu zaman Önce konuşmayı öğren sonra kolay kavran Bu yollarda çok iyi olmalı manevran ve mis gibi kokmalı sunduğun manolyan Yolcuların yolcusuyum,Yolum tozlu topraklı Gerilmiş ettten canbaz için ipler Asfaltın Üzeri paramparca cambazlar Hepsini Kaldırıp atar ölümden cımbızlar Var Olan son Gücümle yüzümü yüzüne çevirmeliyim Seni Derhal Görmeliyim Ama Hayır Bir kez daha acı çekerek ölmemeliyim!.. HayırSana Doğruları Söylemeliyim Karşımda Yollar, ahval paranormal ben yoruldum,bir adım atmaya Kalmadı Tâkat. Beni üzmeden söylemeye Çalıstıklarının hepsi yüzümü mosmor eden sert tokat.
Nakarat
Aklımı avla bir gafil kuş gibi mermiye değsin Ama bu canımı sakla,başka bir can yok elimde avcumda Merhametine dön beni benden çal Buna lüzum var
Bak yine girdim rap komasına yelken fora
Tepeden tırnağa can yara bahtım kara
Kağıdım dildir kalemim başınadır bela Hadi biraz oynayalım adı rap benim adaşım
Adam üretiyor diye hadi ona dadaşın
Adak adamalısın bence sen moruk
Çünkü biz 10 yıl önce yoktuk
Dün bizi karalar alayını yaralar
Herkesi yutamaz fani bi canavar
Bendeki yaralara sende bi bant sar
Piskopat adamın elinde pala var Sen bilemezsin çektiklerimi
Her gece gömüyorum sildiklerimi
Görünmeyen bi çok sorun var