Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir bulut saklıyor sanki akacak yaşları; uykusuz gözlerimden
Bırakın şu 'Seni Seviyorum' ayaklarını ! Hanginiz sevgisinin arkasında durup işte ben bu kızı seviyorum bu kız benim diyebildi. Kıskançlık krizleri geçirirken hanginiz kolundan tutup benim sevdiğime kimse dokunamaz diyebildi ! Sevmek ağızda olmuyor, yürekten seveceksin ! Gerekirse ağzına sıçıp benim namusuma kimse dokunamaz diyeceksin ! Sözde hepiniz seviyorsunuz .
Şimdi buralardan gitmek vardı. Sessiz sakin bir müzik eşliğinde. Başını yaslamak vardı bir otobüsün cam kenarına. Uzaklara gitmek vardı. Bu şehirden kaçmak vardı. Bilmediğin bir sokakta, bilmediğin caddelerde olmak, tanımadığın insanlarla karşılaşmak vardı. Bunlar aslında çok kolayken yapamamak vardı birde (: