bir biranın 17.5 lira olması

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
yirmisekiz sen de az değilsin annem

skljslsjsk
larim ya xd

Avrupada en kaliteli bida 1.50€ dusunsene 1.5tl ye bira oldugunu adam 10birim paraya 70lik raki aliyor avrupada turkiyede 10tlye alabilsek herkes elinde 70lik rakiyla gezerdi sanirim

Sana haram bana değil. Sana haram olduğu için 1 lirada olsa alıp içmeyeceksin. E ben içince de senin günahlarına ya da sevaplarına giren çıkan bişey yok. Ne bu sevinç?

Anlamıyorum ben bu kafalari. Sizin içki içmeyen hacı hocalarinizin ayık kafayla yaptığı pislikleri biz sarhoşken yapmıyoruz. 8 yaşında oğlan çocuğunu kuran kursunda taciz etsin, 12 yaşındaki kız çocuğu ile evlensin, nikahına 4 kadın alıp grup yapsın, katli vaciptir diye gayrimüslim gördükleri herkesin kellesini kesip kursuna dizsin, canlı canlı yaksın ama içki içmesin. Vay anasına.

Votka ve viski fiyatlarından haberin var mı ?

Alkol ve tütün ürünleriyle dönüyor Diyanet. Neyin fiyatı normal ki alkol ucuz olsun, bir fırt da devlet çekiyor.

bira nasıl zemzemden pahalı olabilir ya, kutsala hiç saygı yok : ss

Screenshot_20210121-224232_Hepsiburada.jpg

arkadaşlar alköl almayalım diye her şeyi yapıyorlar, en son distilasyon sistemini kurup köyde kapıdaki üzümden bahçedeki ottan böcekten allah ne verdiyse üretime geççez gibi duruyor....

Dün 6 biraya 92 lira vermiştim sjsjdkxd 100 lirada olsa içicez hadi buyrun

bu kız da böyle, alıyor işte. parası neyse veriyor, alıyor.

Yemin ederim ya ajsksk hep bunlar kilo yaptı artık kendime bişi almıyorum şaraba yatır xd

Hem şarap için kalbe iyi geliyor derler .d

Resmi rakamlar, zamlarla kullanımın azaldığını anlatıyor ama sahte içki ölümleri rekora koşuyor. Kit satışları patlama yaptı. İnsanlar, evde içki üretimini keşfetti ve birçok ev üretimhaneye dönüştü.

Haramı engelledin reis. Tebrikler.

Günah almak için para ödüyoruz.
Bedava günah istiyoruz biz.

En son 75 TL idi. Şu an ne kadar bilmiyorum.

Galiba 90larda bilemiyorum

Geri