Bir bayanla tartışıp haklı çıkan erkek gördünüz mü...?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Bir bayanla tartışıp haklı çıkan erkek gördünüz mü.. ?

Manüpile edebilirim. Haklı çıkamıyorsam haksız çıkarabilirim. 2 mizinde haklı olduğu efektini verip empatik görünüp ortada buluşabilirim. Çok sinirliyse 5 dakika içinde ihihihihi dedirtebilirim..
Lakin çok uğraş isteyen şeyler olduğundan genel de karşı taraf konuşurken şarkı söylerim. O çileden çıktıkca sinirli olduğunu söyleyebilirim. Ama %80 ihtimal her zaman tartışmadan kaçınırım üşengeç biriyim.

Not: Bu tutum ilişki esnasında farklı bir yol izler konu sevgili değil karşi cins olduğundan ekstra olarak belirtiyim.

Son düzenleme:
bi kere kavga etmiştik telefonda, %100 o haklıydı ama bi şekilde özür dilettim. durumun saçmalığının o da farkındaydı ve şöyle dedi "ya haklı olan bendim ama özür dileyen de benim. sen dışişleri bakanı falan olsana bütün ülkeleri türkiye'den özür dilettirirsin" dfjkgjkd

hakli oldugu halde bile bile geri adim atiyorsa basina gelecek herseyi hakediyodur o zaten :D

Ben de hiç haksız çıkmadım. Haksızken tartışmam zaten.

Bence bayanlar hep haklı o yüzden hiçbir zaman kendinizi haklı çıkartmaya kalkmayın her türlü haksız çıkarsınız

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende bi feminen enerji vardı, ben haksız da çıkmam demek bu yüzdenmiş.. arkadaşlar ben kadınmışım.

Kadınlar haklı değildir. "selamiler" haksızdır.
Çünkü haksız çıkmayı istiyorlardır zaten.

Haklı çıkmak her zaman mutlu etmez. Ama şunu söyleyim bazı hemcinslerime ben bile dayanamayıp sen haklısın diyorum siz düşünün gerisini Sjsjssj

Çoğu erkek haksız çıktığını görünce ya şiddete başvurur ya da dışarıda aslan kesilen evde süt dökmüş kedi olur.
Çok azı medenidir.

• Beğen
Tepkiler: ne
Var bir tane bende .
O kadar tatlı tartışıyor ki tartışma sonunda bir bakıyorum ölümüne savunduğum sey de ' dogru dıosun niye öyle düşündüysem ' dyorum .S

Geri