Bir bayanın yanında küfretmek

Konu sahibi son olarak 1062 gün önce görüldü
ben de biraz küfürbaz olsam da yanımdaki sürekli yerli yersiz söverse soğurum.s

Ben ediyorum ama :/ Ettiğim küfür samimiyetimle alakalıdır .
Uluorta etmem , ettirmem .sevdiklerime ediyorum ben ne garip :P

Dua edelim ki sadece yanimizda küfür ediyor olsunlar... ya arkamizdan etseler... bir de boyle bakalim duruma....

Farketmez Ben Herkesin Yanında Küfür Ediyorum. Yeterki Küfür Edilecek Ortam Olsun.
Kimsenin Kendini Kasmasına Gerek Yok. Ajda Pekkan Bile Estetik Oldu:p
Kimse Sütten Çıkmış Ak Kaşık Olmadığına Bende Değilim..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yine yorumlara yansıttığımız medeni ve asla yapmamlar.
Geliyorsa kaçar. Ne kadar dikkat etmek istesen de. Küfür edecek konuma geldikten sonra yanımdaki veya çevremdekilerin cinsiyet ayrımı yapamam.
Abla kulaklarını tıkar mısın diyerek o küfüre başlayamazsınız. Hala cinsiyetci konulardayız hala.

Doğrusunu söylemek gerekirse hepimiz hayatımızda küfür ederiz ancak küfür etmeninde belli başlı sınırları olmalı diye düşünenlerdenim. Toplumumuzda her ne kadar küfür eden çok ise de kavgaların ve ileri derecede şiddetli kavgaların sebebi de Karşılıklı küfür etmekten başlıyor. Bu nedenle sadece erkekler arasında edilen küfür bu derece sorunlara sebep olabiliyorsa bir kadının yanında daha fazla dikkat edilmelidir. Ağızdan yanlışlıkla kaçan küfürler bir nevi alışkanlığı gösteriyor.

Samimiyetten kaynaklanır. Pek sevmesem de arada edilmesine de etmeye de sakınca bulmam.

Bir de o kadar narin edenler var ki , mesela;

Ya a.... koyiyim gibi.

"Ya çen küfüy mü ediyoçun bide" diye yanakları sıkılır.

Bazen geyik yaparken özellikle whatsapp üzerinde yazılı olarak kullanabilirim ama çok nadirdir. Sesli olarak da herhalde maçlarda ederim o da küfür bile sayılmaz. Yakışmıyor bana hiç, sevmiyorum da zaten ama ağzımdan çıkınca herkes gülüyor, küfür mü güldüruyor acaba yoksa benim etmiş olmam mı bilemedim. Ayrıca şu ota boka küfrediyorlar, dertlerini öyle anlatıyorlar ya kulaklarıma üzülüyorum. Git içinden et.
Şu başlıkta yazan "bayan" da yeterince küfür gibi. Tatsızlaştım bye.

Bebişimsu haklı. Bayan diyen de forumu terketsin. Evet.

Ufak şeyleri takıntı haline getiriyorsanız yorum yapmayabilirsiniz kimse sizi zorlamıyor forumdan kimin gideceğine de siz karar veremiyorsunuz.

Bence kimse birbirini baymasın.
Ama anası babası hariç küfürleşebiliriz. Küfür stres attırır.

Kadınlar öldürülüyor bu ülkede bırakın yanında kufretmeyi

Etmeyin ya ayip.
Ben ederim cünki faaliyete gecebilmesi gibi bir durum olmadigindan absürd bir iletsim arzusudur.

kulağına fısıldasam
belki küfür demezsin

Geri