Bir bayanın kendi bedenini kendi iradesi ile satması, sizce kötü bir davranış mıdır?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 903 gün önce görüldü
Bir bayanın kendi bedenini kendi iradesi ile satması, sizce kötü bir davranış mıdır?

insanın esas varlığı hissedebilen tarafı yani ruhudur diğer şeyler gibi bedenide insana emanet olarak verilmiştir ve bu davranış kadın olsun erkek olsun emanete ihanet olarak değerlendirilir bu sebepten ötürü "kötü" kelimesinden daha fazlasını hak eden bir davranıştır

Dini açıdan kişisel özgürlüklerin çoğu zaten yasak. o yüzden dini açıdan bunu tartışmayı mantıklı bulmuyorum.

Toplumsal açıdan bakacak olursak neye göre doğru ya da kime göre doğru olduğunu sorgulamak gerekecektir. Bu noktada ise kadını kendi bedenini satacak duruma getirenlerde suç aramalıyız. Bugün bir devletin bünyesinde resmi genelevler varsa, bu genelevlere kendi iradesiyle gelip bedenlerini satanlar varsa. Buna devlet imkan tanıyorsa, tek sorumlu devletin ta kendisidir.

Kadının bedenini satması, doğru ya da yanlış değildir. Son çaredir.

Dini açıdan kişisel özgürlüklerin çoğu zaten yasak. o yüzden dini açıdan bunu tartışmayı mantıklı bulmuyorum.

Toplumsal açıdan bakacak olursak neye göre doğru ya da kime göre doğru olduğunu sorgulamak gerekecektir. Bu noktada ise kadını kendi bedenini satacak duruma getirenlerde suç aramalıyız. Bugün bir devletin bünyesinde resmi genelevler varsa, bu genelevlere kendi iradesiyle gelip bedenlerini satanlar varsa. Buna devlet imkan tanıyorsa, tek sorumlu devletin ta kendisidir.

Kadının bedenini satması, doğru ya da yanlış değildir. Son çaredir.

Aklın Yolu Bir..Saygılar.:hi:
İnsanları nasılda hemen idam ediyoruz öyle değil mi?
Vurun Kahpeye!!
Hiç Kimse sucu aramasın,direk kadına suc verilsin.

[YOUTUBE]m2x1jwgyj8I[/YOUTUBE]

Buyrun videoya davet ediyorum herkesi:)

Görende kadının afiştelik yapmaya bayıldığını zannedecek.Erkeklerin kendi iradesiyle düşmüş bir kadını becermesi kötü bir davranış mıdır ? bence tartışılması gereken şey bu.Bir kadın fahişelik yapmayı bıraksa namusuyla çalışmaya kalksa patronu kuytu kçşeleri işaret edicek.Yollu damgası yiyecek yaşadığı yerde tacize uğrayacak belki defalarca.Zorla dayatılan birşey kimse kendini bile bile batağa itmez.Bir erkek uçkuruna sahip çıksa ne olur ?çoğu kadın düştüğü bataktan çıkabilir.Erkekte hür ve mutlu bir şekilde yaşar.Çıkmasa ne olur ? Nice kadınların hayatı kaymaya devam eder erkek yine hür ve mutlu yaşar tabii.

"Kendi iradesi ile satması" ne kadar kötü bir ifade. Gerçekten okurken dedim o zaman "satılan mal geri alınmaz" ifadesi neden yok öleyse.

Gerçekten çirkin bir ifade bu kelime.

Kadınlar, hayatın getirdiklerine karşı koyamadıklarında bedenleri ile çalışırlar. Bu ahlak kuralı imiş, din miş hiç bir kategoriye koymanın bir anlamı yoktur.

O kadınlar, kendilerini mutlu etmekten ziyade karşısındakine bir görev niyetiyle beraber olurlar. Bu da pek de kendi iradesi ile değil, ihtiyaçtan dolayı çıkan zorunluluktur.

Kim acı çekmekten mutluluk duyar? Psikolojik sorunları olanlar haricinde.

Aslında onların yaptığı doğru davranışta, bizim onlara bu davranışı yaptırmamız yanlış

Sonuçta arz ve talep meselesi var. Talep artıkça bir meslek grubu oluştururlar bu durum.

Kaç "baba" oğlunun geneleve gittiğini bildiği halde evden dışarı çıkamazsın diye kapıya kilit vurur.

Aslan oğlum, elinin kiri oğlum! Helal sana be! Nasıl gitti oğlum.

Kadını bu duruma iten,çevresel olgulara bakılmalı önce,bunu neden yaptığı durumu önemli olan ''zevk'' mi yoksa ''mecbur'' durumundan mı? @Ukala Sözler 'in cümlelerini beğeniyorum diye boşuna demiyorum.

Kaç "baba" oğlunun geneleve gittiğini bildiği halde evden dışarı çıkamazsın diye kapıya kilit vurur.

Aslan oğlum, elinin kiri oğlum! Helal sana be! Nasıl gitti oğlum.
Sonuç odur ki bunu yapan kadın kadar,işe dahil olan erkek için neden hiçbir şey söylenmiyor?
''Alıcısı olmazsa,satılan bir şey de olmaz.'' Bu cümle biraz kaba olabilir ama durumu en iyi özetleyen cümle budur sanırım.

Ben Zorluğa Yada Mecburiyete Rızaya Vs bakmam. Eğer Bir kadın Kendi Özgür İradesiyle Bedenini Satıyor İse Benim Gözümde Yeri Yoktur.. Ki Bizim Dinimizde Haramdır,Zinadır. Sonucu Ne olursa olsun Yaşadıgı Ne olursa olsun Tevvekülü Bırakıp Bu Yola Sıgınanda Afedersin de Ben Müslümanım Demesin.

O duruma gelene kadar neler yasadi onu bir dinlemek lazim.
Zevktense kendi tercihidir kötu olmasi ise onu ve ailesini ilgilendirir.

A-a hic kotu birsey olur mu.

Gayet medenice, cagdas bir davranis, hal, hareket, tercihtir.

:T:

Lan nasil bi forum bura ya topice bak bir bayanim kendini satmasi yok vajina detoksu yok efenim erkeklerin konusmamasi yok kizlarin konusmasi
Bilgi paylasim platformu yeminle

He ift gayet dogal dinimizcede caiz.

Geri