Bir Başbakanın diziler hakkında yorum yapması dogru mu ?

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
ne yapsın adamceğiz leyla'lara kalırsa bu iş hayatta kılını kıpırdatmazlar dünya nufusu azalır be :zuha:

AŞK diye bişey olmazdı mecnun'lar leyla'ların peşinden koşmasa :hih:

Leylalar degil canim tek bi leyla tamam mi :hih:

iktidar bu aralar ülke sorunlarını unutup televizyon izlemeye başladılar :) tabi onlarında 'dinlenmeye' hakları var :)çok yoruluyorlardır eminim bi el atmadıkları televizyon kanalları kalmıştı o da oldu :)

iktidar bu aralar ülke sorunlarını unutup televizyon izlemeye başladılar :) tabi onlarında 'dinlenmeye' hakları var :)çok yoruluyorlardır eminim bi el atmadıkları televizyon kanalları kalmıştı o da oldu :)

Bence ilk önce el atmaları gereken bir konuydu Tv programları, gerek dizi olarak,gerek gündüz kuşağında hangi program var izlenecek... sabah gereksiz sağlık programları, daha sonra kim kimi öldürmüş cinayet ,vahşet programları, daha sonra evlendirme programları, insanları evlikten soğutuyorlar akşam kalitesiz diziler aile içi ilişkilere yada uyuşturucuya özendiren diziler toplumun düzelmesi için yayınların değişmesi kesinlikle ilk önce değerlendirilmeli bence.

Eminim tv ye el atmasaydi bu sefer de neden dizilerimizi, sacma sapan programlarla ilgilenmiyor, ahlakimzi bozan seyleri engellemiyor diye kalayi yerde Basbakan :) Ne yapsa göze batiyor.

Bence ilk önce el atmaları gereken bir konuydu Tv programları, gerek dizi olarak,gerek gündüz kuşağında hangi program var izlenecek... sabah gereksiz sağlık programları, daha sonra kim kimi öldürmüş cinayet ,vahşet programları, daha sonra evlendirme programları, insanları evlikten soğutuyorlar akşam kalitesiz diziler aile içi ilişkilere yada uyuşturucuya özendiren diziler toplumun düzelmesi için yayınların değişmesi kesinlikle ilk önce değerlendirilmeli bence.

bildigim kadarıyla rTÜK diye bi kamu kuruluşu var :) iktidarın işi siyaset ve ülke sorunları bildigim kadarıyla

Leyla yanımda halt yemiş:T:
Diziyi izlemedim'de yapılan yorumlardan bile haberim yok.Kim ne demiş ki:D

Çok saçma şeyler yahu..Diziler insanalrın gözlerini boyamaları için,merakllarını arttırıp rekor kırma derdindeler.
Hangi kitaptan alınan dizi yaılan diziler kitapta ki gibi ki?
Hepsinde abartı ve farklılaştırma var.
M.yüzyılın konusundan haii hiç bir fikrim yok.İzlemedim.Düşünmüyorumda..Herkesin kendi isteği düşüncesi.
Türkiye'nin sorunları bittidemi dizilere geçildi ne.

bildigim kadarıyla rTÜK diye bi kamu kuruluşu var :) iktidarın işi siyaset ve ülke sorunları bildigim kadarıyla

RTük de devletin bir kurumu değil mi? ayrı bir yerden mi yönetiliyor? Devlet millet el ele olmalıdır. Toplumun değer yargılarının düşmesi gençliğin uyuşturucuya yönelmesi ekonomik çöküş ve en büyük Ülke sorunudur bence ..

RTük de devletin bir kurumu değil mi? ayrı bir yerden mi yönetiliyor? Devlet millet el ele olmalıdır. Toplumun değer yargılarının düşmesi gençliğin uyuşturucuya yönelmesi ekonomik çöküş ve en büyük Ülke sorunudur bence ..

nevracım tamamda yani o bölümün sorumlulugunda takibinde zaten iktidarın karışması saçma bi başbakanın bunca olay varken Türkiye'de çıkıpta dizilere laf atması komik bir durum ortaya çıkarttı :) rtük zaten denetliyor :D

Aslında aynı kapıya çıkıyor tüm yorumlar ülkenin daha önemli sorunları varken dizilerin ön plana atılması çok saçma

peki bizim aptal dizilere bağımlı olup kültürümüzü yıkmamız doğrumu?????????

:) Öncelikle ben şunu söylemeliyim ki; Söz konusu Başbakan ! Ülkenin geneli,tamamı,tüm konuları vs. iktidarda kaldığı sürece ona emanettir.Her konuyla ilgilenmeli,uğraşmalı ve çözüm yolları üretmelidir..
"Diziyi 3 yıldır izlemiyormuş şimdi mi izlemeye başlamış" gibi yorum yapanlara sesleniyorum;Herşeyi izlemek zorunda değil,onun yerine tüm konularda olduğu gibi bu dizi sektöründe de dizi,film,yarışma vs. gibi programları inceleyip Başbakana rapor eden insan,kurum ve kuruluşlar var..Dizinin kötülüğünden veya iyiliğinden ziyade bu zaten bir dizi,olayın arka planında neler var bilmiyoruz,öğrenmek araştırmak lazım..

:) Öncelikle ben şunu söylemeliyim ki; Söz konusu Başbakan ! Ülkenin geneli,tamamı,tüm konuları vs. iktidarda kaldığı sürece ona emanettir.Her konuyla ilgilenmeli,uğraşmalı ve çözüm yolları üretmelidir..
"Diziyi 3 yıldır izlemiyormuş şimdi mi izlemeye başlamış" gibi yorum yapanlara sesleniyorum;Herşeyi izlemek zorunda değil,onun yerine tüm konularda olduğu gibi bu dizi sektöründe de dizi,film,yarışma vs. gibi programları inceleyip Başbakana rapor eden insan,kurum ve kuruluşlar var..Dizinin kötülüğünden veya iyiliğinden ziyade bu zaten bir dizi,olayın arka planında neler var bilmiyoruz,öğrenmek araştırmak lazım..

k.bakmada muhteşem yüzyıl yayınlanmaya başladıktan sonra ilk bölümlerinde neler yaşandıgını sen unutmuşsun Türkiye gündemi çalkalandı Rtüke telefonlar yagdı bütün haberler ,gazeteler şunlar bunlar gösterdi hiç mi kulagına gitmedi sayın başbakanın yenimi duymuş yada yeni mi görmüş :) bunlar fasafiso gündem değiştirmeyi iyi biliyor .

Bütün haberler,dergiler,magazinler ve diğer basın yayın araçları bu dizinin reklamını yapmak için bu şekilde konuştu ve amaçlarına ulaştılar..Şimdi ki durum ise neden şu anda müdahale ettiği hakkında fikrim yok,ilerleyen zamanlarda herşey kendini belli eder diye düşünüyorum :cix:

Çok şükür bitiyor dizi Hürremde Ölmüş sonunda :p

Geri