Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Editörgillerden S nam-ı diğer PROmetheUS size ziyadesiyle katılyorum.
Başka birşey yoksa çekilebilirsin![]()
Eğer harem hakkında bir tek bilginin dahi dışarı çıkmasının yasak olduğunu ki (avrupalı seyyahların Osmanlı ülkesine gelerek harem hakkında yazmak istediğini ancak birtek bilgi bulamayınca oradaki harem sistemini dahada abartarak yansıttığını göz önüne alırsak) ve çıkartan kim olursa olsun tek kelime dahi ederse kellesinin gittiğinide göz önüne alırsak bir padişahın ki dünyanın saydığı birini eğer bir insan topluluğu haremden çıkmıyor gibi gösteriyorsa ki ne amaç taşırsa taşısın küçük düşürmek suçtur başbakansa bu noktada vukuu da yer alan kişi ve kurumları kesinlikle eleştirmeli hatta mümkünse gereken yapılmalıdır...
iki kelam daha diyeyim nolur nolur :cici:
PatroN abi kim hareme o kadar girmişte o entrikayı görmüş ki olay zaten baştan elinde kalıyor ama inan bana o entrika'nın bin katı var şuan Türkiye'de ABD'li uzmanlar bile staja geliyorlar bize :zuha:
GüLSe tarih kitapları okuyorsan eğer komedi filmi yerine geçiyor dizi ben ara ara bakıyorum çok eğleniyorum ülke olarak düştüğümüz durum traji-komik cidden :haha:
düşünün bakın Mühteşem Süleyman'ın avrupa üzerinde bıraktığı etkiyi adamceğizlerde nasıl bir kuyruk acısı bıraktıysa artık yıllardır geçmiyor :zuha:
PatroN abi kim hareme o kadar girmişte o entrikayı görmüş ki olay zaten baştan elinde kalıyor ama inan bana o entrika'nın bin katı var şuan Türkiye'de ABD'li uzmanlar bile staja geliyorlar bize :zuha:
GüLSe tarih kitapları okuyorsan eğer komedi filmi yerine geçiyor dizi ben ara ara bakıyorum çok eğleniyorum ülke olarak düştüğümüz durum traji-komik cidden :haha:
düşünün bakın Mühteşem Süleyman'ın avrupa üzerinde bıraktığı etkiyi adamceğizlerde nasıl bir kuyruk acısı bıraktıysa artık yıllardır geçmiyor :zuha:
Okudugum yakın Türk tarihidir. Başbakanın dizilerle ugrasmayı bırakıp terör sorununa nokta koyması lazım bence. O kadar gencimiz öldü halada ölüyor.
Moralim bozuldu dizi kaldırılacakmış :/
Neyse ki Leyla ile Mecnun'um var onu izlerim :p
Bak iste o dizi cok guzel adam gibi adam dicektim ama mecnunda sürekli leyla pesiinde :hih:
Kavuşurlarsa dizinin anlamı kalmaz zaten canım :p Malum tarihteki Leyla ile Mecnun da kavuşamamışlar. :o
Bak iste o dizi cok guzel adam gibi adam dicektim ama mecnunda sürekli leyla pesiinde :hih:
mecnun'u bile kız peşinde koşmakla suçladın ya ne diyim be sana :zuha:
yalan mi:hih:
bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum.
yakın tarihimizi okudukça bu ülkenin neden böyle şeylerle uğraşmak zorunda kaldığını anlarsın (anlıyorsundur) zaten