Bir Başbakanın diziler hakkında yorum yapması dogru mu ?

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Sizce başbakanın ( Muhteşem Yüzyıl vb ) diziler hakkında yorum yapması dogru mu ?

Söz konusu dizi 3 yıldır yayında ve Başbakan yeni yeni yorumlamaya başladı. 3 senedir neden eleştirmedi diye sorarlar adama. Zaten dizi başlarken bu dizi tarihten esinlenerek kurgulanmıştır diyor. Kurgulanmak kelimesinin ne anlama geldiği bilinmiyor sanırım.3 yıldır zirvede bir dizi.Eleştireni çok ama başarılı bir dizi.Eee boşuna dememişler meyve veren ağaç taşlanır diye.

Bu arada günaydın GüLSe 'mm :p

'Türkün aklı sonrdan gelirmiş' diye bir söz vardır cnm 3 sene sonunda gelmiş aklı demek ki neyseki dizi bitmeden ayıkmış :D günaydın Z3yn3P'cimm :p sabah sabah öyle bir hışımla girmişsinki yoruma tırstım ln :D:D:D

bir başbakanın benden farklı biri olmadığını düşündüğüm için diyorum ki neden yorumlamasın sonuçta oda önce bir insan sonra bir "vatandaş" sonra başbakan bir insan ve vatandaş olarak yorumlamasında bir gariplik görmüyorum...

bir başbakanın bir dizi hakkında yorum yapması demek bu başbakanın halkının ilgilendiği konularla ilgilendiğini göstermez mi?

dizi hakkında olumlu yada olumsuz görüş belirtmek herkesin en doğal hakkı değil mi?

'Türkün aklı sonrdan gelirmiş' diye bir söz vardır cnm 3 sene sonunda gelmiş aklı demek ki neyseki dizi bitmeden ayıkmış :D günaydın Z3yn3P'cimm :p sabah sabah öyle bir hışımla girmişsinki yoruma tırstım ln :D:D:D

Geçenlerde Tv izlerken yine eleştiriyordu , babam da 'Ülkeni düşün sanane Hürrem'den' demişti kopmuştum :D:D:D

oturup 3 yıldır muhteşem yüzyıl izlemiyodur başbakan o yüzden şimdi cıkmıstır bu eleştirileri sanırım işi gücü yok tv izlicek degil :p

kaldırılacak dedi kalkıcak o dizi başka yolu yok bence dediyse peşini bırakmaz :p

PatroN un dediği gibi adam oturup dizi izlemiyordur ki :D ama bu kadar da geç yorum yapması açıkçası pekte umursamadığını gösteriyor :)

PatroN un dediği gibi adam oturup dizi izlemiyordur ki :D ama bu kadar da geç yorum yapması açıkçası pekte umursamadığını gösteriyor :)

Umursamıyor ise eleştirmesin efendim , ben tarihi Tarih derslerinden öğrendim diziden öğrenecek değilim zaten. Dizinin hikayesi ilgi çeker sadece. Ayrıca izliyorum bu diziyi severek. Bu dizi kapatılsın eylem yaparım ! :D

Açıklama yaptılar şubatta falan final yapıcakmıs :p

daha 1 bölüm dahi izlemedim Z3yn3P gelsin gelsin :p edepli olursa bitirmezler :p

Umursamıyor ise eleştirmesin efendim , ben tarihi Tarih derslerinden öğrendim diziden öğrenecek değilim zaten. Dizinin hikayesi ilgi çeker sadece. Ayrıca izliyorum bu diziyi severek. Bu dizi kapatılsın eylem yaparım ! :D

"...eleştirmesin efendim , ben tarihi Tarih derslerinden öğrendim diziden öğrenecek değilim..." dediğine sonuna kadar katılıyorum DA bunu sen böyle yapıyorsun ben yapıyorum peki böyle yapmayanları yokmu sayalım dizide gördüklerini "kurgu" değilde gerçek sananlar yok mu bu ülkede başbakan onları düşünmesin mi?

açıkçası ben ASLA kaldırılmaması taraftarıyım her ne kadar senaryo tamamen tarih dışı ise de en azından ülkümizde boş boş yer işgal eden ve bize tarihi "doğru" anlatamamış tarihçi adı altındaki rezilleri birazda olsa çalışmaya birşeyleri anlatmaya mecbur kılıyor.

PatroN Muhteşem Yüzyıl'daki entrika Amerika dizilerinde bile yok ama izleniyor işte ne yaparsın :D

@Z3yn3P bizim milletimiz izler beklerim ben :D bizde o milletteniz nede olsa normal yani :D

konu ziyaretcileride dikkatimi çekti :D

Tek bir bölümünü bile izlemedim hiçte pişman degilim. Bundan sonra İzlemeyide düşünmüyorum :D

Geri