Bir Başbakan İki Erdoğan !

Konu sahibi son olarak 4350 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yakınım mail olarak göndermiş paylaşmak istedim arkadaşlar, sonuna kadar izlemenizi öneririm. Hakaret içermemektedir. :)
[YOUTUBE]/watch?v=zOeskekDp7M[/YOUTUBE]​

ben hayatımda kendisiyle bu kadar çelişen başka birine daha görmedim. :)

İzleyebilme cesareti olana Morhpeus'un Neo'ya verdiği mavi haptır .. Uyanmak ve gerçekleri yaşamak isteyenlere birebir şuur açıcı görüntüler ..

birtek o değilki be arkadaş hepsi öyle.

Bunun ikinci versiyonu da vardı. Bu video nete ilk düştüğünde kaldırtmışalrdı youtube dan filan. Sonradan youtube tekrardan yayınladı video yu. Youtube biraz daha kurcalarsanız başçalan recop tazyik erdoğanın buna benzer çok şaşıracağınız videoları ile karşılaşacaksınız. :)

Bunun ikinci versiyonu da vardı. Bu video nete ilk düştüğünde kaldırtmışalrdı youtube dan filan. Sonradan youtube tekrardan yayınladı video yu. Youtube biraz daha kurcalarsanız başçalan recep tazyik erdoğanın buna benzer çok şaıracağınız videoları ile karşılaşacaksınız. :)

Youtube açılacak bugüne yarına DNS kullanmaya gerek kalmayacak ayrıca silinen videolar'ı Youtube inadına geri paylaştı :)

İzleyebilme cesareti olana Morhpeus'un Neo'ya verdiği mavi haptır .. Uyanmak ve gerçekleri yaşamak isteyenlere birebir şuur açıcı görüntüler ..

şemsiyeciler at gözlüğü takmış hatta o bile yok
adamlar çıkıp karımı kızımı veririm diyo :)

Poli:çok
tik:mimik,yüz..
siyasette mertlik olmaz.
bu bir ayıp değil.
ayıp olan "kefenimizle geldik büyük usta" mizansenidir

adam vidyoyu sildiryo sildiryo yeniden cikariyonuz ya laa .s.s

iyi.iskemik inmelerin tansiyonunu çok düşürme

iyi.iskemik inmelerin tansiyonunu çok düşürme

yok abi yapar miyim oyle biseyy. 18 17 lerde sabitliyorum.
hatta tomoya 22 iken yolluyorum tedavi vermeden, sonra kanaması var mi diye bakip ona göre mudahele ediyorum adsgdh
her gune bir yeni öğüt isterim senden .p

yok abi yapar miyim oyle biseyy. 18 17 lerde sabitliyorum.
hatta tomoya 22 iken yolluyorum tedavi vermeden, sonra kanaması var mi diye bakip ona göre mudahele ediyorum adsgdh
her gune bir yeni öğüt isterim senden .p
iv bolus diazepam yap statusta..baktın olmadı 10 dk sonra Bi tane daha yap ama mediflex içinde perfuze et.eğer durmazsa kabaca 80 kilo için dört ampul epanutin perfuze et 45 dakikada.ama aritmi riski var monitörize olsun.daha durmazsa entube edilmesi lazım zorlama

iv bolus diazepam yap statusta..baktın olmadı 10 dk sonra Bi tane daha yap ama mediflex içinde perfuze et.eğer durmazsa kabaca 80 kilo için dört ampul epanutin perfuze et 45 dakikada.ama aritmi riski var monitörize olsun.daha durmazsa entube edilmesi lazım zorlama

diazem depakin disinda bisey yapma ihtiyacı duymadim hic epilepsi de, status hali gelmediyse demekki .p

Birileri korkusundan yasaklatmıştı bi ara :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri