Bir Bakar mısınız lütfen

Konu sahibi son olarak 3941 gün önce görüldü
Arkadaşlar lütfen eleştiri yaparken kalp kırmadan eleştirelim burada kim kimsenin askerlik arkadaşı değil adam akıllı eleştiri yapın lütfen sizden ricam bu :s:

ben hariç demi devrem? al badem yağı, bıyıklara iyi gelir mcx bye

Bosuna actin bu bolumu malesef :T:
ille de cool gorunmek icin kalp kirilmalilar :T:

Saygı Çercevesi içinde yapalım yorumları lütfen !!!!

arkadaşlar sizden rica ediyorum, kıza depiği az vurun, yeni lan o yeni, taze kan.
ilerde büyüyecek bu !
okuyup memlekete yararlı bi birey olacak,
(çok duygusallaştım lan suan, selpak pls.)

Ne alaka şimdi

neyse bir laf var onu söyliyim ben kendimi biliyorsam kendini bilmezlerin yorumuna bakmayacaksın

guzelim diyorum ki simdi bu actigin konuya da gelip kotu elestri yapicaklar
cool gorunmek icin senin kalbini kiricaklar, bana yapmadilar mi?
cool gorunmek icin surekli sacma elestriler yaptilar bana, ben sana kotu sey dermiyim
hic kiz :öp:

guzelim diyorum ki simdi bu actigin konuya da gelip kotu elestri yapicaklar
cool gorunmek icin senin kalbini kiricaklar, bana yapmadilar mi?
cool gorunmek icin surekli sacma elestriler yaptilar bana, ben sana kotu sey dermiyim
hic kiz :öp:

ben yanlış anlamışım affedersin

Cok haklısın canım

Cok haklisin, insanlarin kalbini kirmaktan daha kolay hicbirsey yok.
Seviyeli yorumlar yapalim arkadaslar cidden.

Forumda illa ki laf sokan insanlar olacak bunların olmamasını rica etmek yerine hadsiz olduğunu düşündüğünü insanlara haddini bildirecek bir çizginin olsun. Ayrıca kişinin her yaptığı saçmalıga da canım cicim diye gelenlerin yapmacıklıgının farkına var. Pollyannacılık oynanacak yer değil burası.

Forumda illa ki laf sokan insanlar olacak bunların olmamasını rica etmek yerine hadsiz olduğunu düşündüğünü insanlara haddini bildirecek bir çizginin olsun. Ayrıca kişinin her yaptığı saçmalıga da canım cicim diye gelenlerin yapmacıklıgının farkına var. Pollyannacılık oynanacak yer değil burası.

ben insanlık yapıp ricamda bulundum

Evet insanlık ama bu üzerine daha fazla oynanmasını sağlayacak neyse.

60281101.jpg

Geri