bir bahanemiz olsun

Konu sahibi son olarak 227 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe olmuş bir diğer yarım Beşiktaşsa aşırı sempati duyduğum takım :honk:
Bence ikisini de idare edebilecek kapasite var bende diye düşünmüştüm belki de karar veremedim bak yine :honk:

Ayrıca alcatraz adına cevap veriyorum -ki bunu hep yaparım :honk:- gafa dadlı her vakaya hazırdır asıl mesela vakaların ona hazır olup olmaması :honk:

Tabi ya dediğin gibi işte. "Vakalarım tatlıya hazır mı?"
Sanırım Alcatraz adına cevap değil de, daha çok ona destek mahiyetinde olmuş mesaj. Ama olsun kabul yinede. Yeterki siz hazırlıklı olun bir embesile.

birde şu tutulan nesne varya, insan kendi kendine soruyor; acaba desteklediğimde beni destekliyor mu?
Yani en azından soran soruyor. Eğer diğergam penceresinden bakacak olursak bunun bir önemi yok. Madem Önemsiz neden Önemsiz olalım.
herneyse yazdıklarımdan birşey anlamadığını biliyorum sanırım.

Hayır, örf, adet, teamül kelimelerine yakın değilimdir. Arapçayı da sevmem zaten. Yine de yıllardan beri (değişime uğramış dahi olsa) alışkanlık haline gelmiş geleneklerimizden bahsetmekten vazgeçmeyin derim ben.
Çayınız, çorbanız, içkiniz bol ola.

Hayır, örf, adet, teamül kelimelerine yakın değilimdir. Arapçayı da sevmem zaten. Yine de yıllardan beri (değişime uğramış dahi olsa) alışkanlık haline gelmiş geleneklerimizden bahsetmekten vazgeçmeyin derim ben.
Çayınız, çorbanız, içkiniz bol ola.

kullandığın cümle içerisinde bile arapça kelimeler mevcut. ironik bir durum.
ayrıca Türkçenin ve dünya dillerininde kökeni arapça değil midir?
küçük bir örnek verebilirim. sıfır (0) rakamını ele alabiliriz. ilk kullanan araplardır. ve el-sıfr denilmiştir adına. sonra İspanyollar bunu dillerine göre ''zefero'' diye seslendirmiştir. İngilizler ise ''zero'' olarak sürdürmüştür.
limon da aynı kedi de aynı
hatta kedinin arapça yazılışı dahi bir kedi figürünü andırıyor.
bunlar ayrı bir konu.

sevip sevmemek apayrı bir durum tabiki.

hatta bak ''apayrı'' kelimesi ile ''yan yana'' kelimeleride ironik. biri bitişik biri ayrı yazılıyor. kelime anlamları ise aksini ifade ediyor.

bu arada ''kelime'' de arapça bir kelimedir.

lostta yazmam gerekeni senin mesaja alıntı yapmışım.

Acemi birini ise sende tatlıya çağırıyorsun.

Bir daha düşün derim.

düşünmeden çağırdım zaten seni, düşünsem davet etmezdim :T: bence düşünmemi beklemeden kabul etmelisin :T:

ayrıca ha lostt ha ben. Her konuda yanındayım yanımda olduğu gibi. Benim adıma konuşma hakkına sahip, bende de olduğu gibi...

Saygılar :hi:

Bunlar da Türkçe'nin nasıl bir dil olduğuna dair örnekler. Güzel tabi. Eksiği ile fazlası ile kullanıyoruz. Yine de Türkçeye girmiş yabancı kelimelerden bahsediyorsak çok kullanır hiç sevmem, kime ne?
Unutmadan uzatmayı da sevmem.
Alakasız konularda alakasız şeylerden bahsetmeyi de.
Şimdi siz kaldığınız yerden hoşça devam edin efendim.

düşünmeden çağırdım zaten seni, düşünsem davet etmezdim :T: bence düşünmemi beklemeden kabul etmelisin :T:

ayrıca ha @lostt ha ben. Her konuda yanındayım yanımda olduğu gibi. Benim adıma konuşma hakkına sahip, bende de olduğu gibi...

Saygılar :hi:

sevindim evet.
fakat önce buraya bir yerleşeyim, sizinoradada bir yer yaparız. yada kabul görürse yaparız.

şu senin adına konuşma şeyisinide dikkate alacağımdan emin olabilirsin.
özellikle ikinizi bir mesajda cevaplayacağım.

Bunlar da Türkçe'nin nasıl bir dil olduğuna dair örnekler. Güzel tabi. Eksiği ile fazlası ile kullanıyoruz. Yine de Türkçeye girmiş yabancı kelimelerden bahsediyorsak çok kullanır hiç sevmem, kime ne?
Unutmadan uzatmayı da sevmem.
Alakasız konularda alakasız şeylerden bahsetmeyi de.
Şimdi siz kaldığınız yerden hoşça devam edin efendim.

bu aralar unutkanım. uzatmayı sevenin sen olduğunuda unutabilirim.

özgür iradeniz haz edip etmeme durumuna sahipken, ifade edip etmeme durumunada sahip olmalı.

uzatmalı cümleleride embesilliğime verin. iyi bilirsiniz ki ''her insanın birde hayvani içgüdüsü vardır'' laftan anlamaz. ama evcilleşebilirim.

Çok uzatıyorsun fakat kafanı içindekilerle beraber sevdim. Bu da bu konuya son sözüm olsun. .p

sevindim evet.
fakat önce buraya bir yerleşeyim, sizinoradada bir yer yaparız. yada kabul görürse yaparız.

şu senin adına konuşma şeyisinide dikkate alacağımdan emin olabilirsin.
özellikle ikinizi bir mesajda cevaplayacağım.

kafiye ve dörtlüklerle aran iyiyse, her şeyi ciddiye almayı başaramıyorsan buyur gel tabii. Anaysayfada görebilirsin. Kuralları ilk mesajda yazıyor :D

sevinirim ikimizi bir mesaja eklemenden ötürü... Tekrar hoş geldin keyifini çıkar...

kafiye ve dörtlüklerle aran iyiyse, her şeyi ciddiye almayı başaramıyorsan buyur gel tabii. Anaysayfada görebilirsin. Kuralları ilk mesajda yazıyor :D

sevinirim ikimizi bir mesaja eklemenden ötürü... Tekrar hoş geldin keyifini çıkar...

ne bide orda kural mı var?

off neyse katlanırız artık....

ciddiye almama konusuna gelince. bak aslında kuralları hiç ciddiye almam. kötü bi huy gibi gelebilir. napalım yani huyu çıkartamicaz..

tekrar hoşbuldum tabi.

Tabi ya dediğin gibi işte. "Vakalarım tatlıya hazır mı?"
Sanırım Alcatraz adına cevap değil de, daha çok ona destek mahiyetinde olmuş mesaj. Ama olsun kabul yinede. Yeterki siz hazırlıklı olun bir embesile.

birde şu tutulan nesne varya, insan kendi kendine soruyor; acaba desteklediğimde beni destekliyor mu?
Yani en azından soran soruyor. Eğer diğergam penceresinden bakacak olursak bunun bir önemi yok. Madem Önemsiz neden Önemsiz olalım.
herneyse yazdıklarımdan birşey anlamadığını biliyorum sanırım.

Hep destek tam destek sloganı ile çıktık biz bu yola. Onun adına cevap veya destek fark etmez kitabımızda :honk: Tuttuğun şeyin kapasitesinden mütevellit bir durum zannımca. Örnek vermek gibi olmasın ama alcatraz beni hep destekler, biz onunla nasıl karşılaştık peki; tuttuğumuz şey sayesinde :honk: Hal böle olunca düz mantıktan da yola çıkınca sanırım o şey de bizi destekliyor istisnalar hariç tabi :honk:

ne bide orda kural mı var?

off neyse katlanırız artık....

ciddiye almama konusuna gelince. bak aslında kuralları hiç ciddiye almam. kötü bi huy gibi gelebilir. napalım yani huyu çıkartamicaz..

tekrar hoşbuldum tabi.

s** et yaa kuralları takan kim...

Hooopppssss orda dur goccummmmmmm

O kuralları birlikte yazdık the imam böle derse cemaat napsın nan ahahha :D

biz yazdık sen bozdun saldın kendini. 3-4 post düz yazdın bişi dedik mi şimdi mi aklına geldi imam cemaati düşünmek :D:D

biz yazdık sen bozdun saldın kendini. 3-4 post düz yazdın bişi dedik mi şimdi mi aklına geldi imam cemaati düşünmek :D:D

Siz de yazın olm o grubun admini benim sen davet bile gönderemiyorsun, senden mi öğrencem napcamı :pat: Ayağını denk al atarım gruptan :honk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri