Bir Aşk Cümlesi Fısılda..

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
Bi şehir ol.Mesela, İSTANBUL gibi..De ki; Boğazım kuruyana kadar seveceğim seni.

Seveceksen, yalnız kaldığında aklına geleni değil, Hiç aklından çıkmayanı seveceksin.

İnsanın sevdiğini kaybetmesi, dişini kaybetmesi kadar ilginçtir.
'Acısını o an yaşar, yokluğunu ömür boyu'...

Özlemin tarifi yok kim ne demişse sebebi çaresizlik. Yanımdayken bile sana doyamazken nasıl anlatılır ki sensizlik !

Bu dünya için sıradan bir yalan olabilirsin.
Ama belki de birisi için, onu hayata bağlayan tek
gerçeksin!

Bir erkeği normalde ağlatması zordur..Ama erkek ağladığında asla sahte olmaz gözyaşları.

Seni seviyorumdan daha özel bir cümle de var:
Sana güveniyorum.
Çünkü herkes herkesi sevebiliyor;
Ama herkese güvenmiyor...

Seni benim kadar seven olur mu bilmiyorum ama , ßenim senin kadar sevebileceğim biri daha yok..! ♥

Sevmek ; güzel birinde aşkı aramak değil. O kişide , bilmediğin bir zamanın beklenmedik bir anında , kendini bulmaktır. ♥

Hani bir gülüşün insanı aşk sarhoşu ettiği olur ya
Hani bir dokunmanın
Tüm tenini yaktıgını hissedersin ya
İşte bende seni öyle özlüyorum..

CANIMSIN... Evet sen canımın canı kanımın kanı yüreğimin yüreği nefesimin nefesisin.
kalp0gnbl5.gif
kalp0gnbl5.gif

AŞKIMSIN... Bunun ötesi yok bunu açıklayacak başka bir kavramda yok.
kalp0gnbl5.gif
kalp0gnbl5.gif

TEKTANEMSİN BENİM... Eşsizsin varlığınla ruhunla bakışınla gülüşünle dokunuşunla bitanesin.
kalp0gnbl5.gif
kalp0gnbl5.gif

O yokken “hayır sevmiyorum, unuttum” deyip, onu görünce elin ayağın birbirine dolanıyorsa; aşıksın işte..

Aşk ateşten bir parçadır; önce ruhunu aydınlatır, sonra bedenini ıstırtır.. Ama illaki yakar benliğini kavurur.

Gerçek aşk ya şimdi vardır, ya da asla olmayacaktır. Ya ölürsün aşkın uğruna yada zaten hayatta kalmanın bi anlamı kalmaz.

Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, Belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar.

Ve aşk.. Herkesi ona benzetip, Kimseyi onun yerine koyamamaktı..

Ve ölmekse sevda dediğin..!!
Ben hiçbir intiharı senin kadar sevmedim

Geri