Bir anda evde panik yaratan basit şeyler

Konu sahibi son olarak 805 gün önce görüldü
Çat kapı misafir gelmesi diyebilir miyiz?

ocakta kaynar unutulan caydankik

olmadık zamanda gelen kargocu… özellikle de apartman kapısından bir şekilde sızıp direkt ev kapısını çalmışsa bireysel olarak paniğim tavan yapıyor. dudu peri gibi zamanı durdurasım geliyor ama neyse ki kargocular evin yolunu aşındırdığından bir samimiyetimiz oluştu. kapıyı açmasam da sağa sola bırakıp kargoları efendi gibi gidiyorlar. bugün güne kargocu övme motivasyonuyla başladım belli ki.

çıplakken çalan kapı, wcdeyken çalan telefon, canının corn flex çektiği anda dolaptaki süt kutusunun boş olması......

Mutfakta bir şeylerin devrilirken dökülürken yarattığı panik. O süre hem çok uzun hem çok kısa. Hele böyle halının ortasına doğru lekesi çıkmayacak şeyler dökülüyorsa bazen çok esnek hareketlerle kurtarışlar da yapılabiliniyor. Bazen

benim annem dedemin ölüm haberini gece yarısı telefonla aldığı için telefon çalınca tedirgin olur. bazen mutfakta olunca duymaz ve telefonu ben açarım:

ben: annee? seher abla seni arıyor
annem: efendim? ne? nolmuş? (PANİKLE GELİR)
ben: ne biliyim al konuş
annem: n'oldu seher?? (PANİK DEVAM)

aradan 30 saniye geçer

ben: nolmuş?
annem: süheyla'nın kızının düğünü var da hangi gündü diye soruyor
ben: kimse ölmemiş yani?
annem: ne ölmesi be?

Şey var bir de anneler uyurken uyuduğu odaya girmek, ses çıkartmak ya da bir şey sormak. Anneler ney ney noluyor diye bir gözü açmaya çalışırken bir gözü kapalı gergin gergin kalkması

böcek ve sürüngenler ( nefret sebebi)
gaz kokusu

böcek gerçekten, mütüş bi panik havasına girip girdiriyorum da…

Bizim kediler bazen canlı yaratıklar eve getirir ve oynarken kaçırır. En son bir Yılan canlı olarak kaçmıştı ve bulamadım. Kimseye de söylemedim. Ya kokar yakında, ya da büyümüş olarak çıkar bir yerden.

Üniversitede 2 sene boyunca Buca'nın tehlikeli bir mahallesinde sokağa sıfır bir evde kalıyordum. Pencerem kaldırıma bitişikti.

O zamanlardan alışkanlık uykum aşırı hafiftir.

O yüzden ben uyurken biri odama girse yahut bana yakın komidinin üstünden vesaire bir şey almaya kalkışırsa direkt yataktan fırlayıp, gelen kişiyi tutuyorum. Saldırma dürtüsü tetikleniyor içimde, son anda karşındakinin kim olduğunu fark edip durdurabiliyorum kendimi.

Ama durduramayıp saldırmaya başladığım anlar da olurdu geçmişte.

düğünlere gitmeden önce yaşanan ufak gerginlikler...kesin birinin bişeyi kopar bozulur kirlenir :D

duştayken elektriğin gitmesi.

Benim annem hiç bir zaman panik yapmaz. biz dışarıda beklerken panik oluruz.

Geri