Bundan yaklaşık 2 hafta önce İstanbul'a ablamları ziyarete gitmiştim , ablam ve eniştem çalıştığı için , hafta içi birgün bir AVM de buluşma kararı aldık.Bende o sırada o AVM ye 1 saat önce gelip alışverişimi yapcaktım.Sözleştiğimiz gibi ben 1 saat öncesinden o AVM deydim.Alışveriş yaptığımda çok zorda olmadığım sürece kabine girip denemem (t-shirt , sweet , eşortman altı vs.. gibi şeylerde) genelde hep aynı mağzalardan giyindiğim için bedenleri uyumlu olur.Neyse Eşortman altı almam lazımdı eskimişti evdekiler , bir mağazaya girdim beğendim güzel birşey denemeden aldım , sonra başka bir mağazaya girdim t-shirt seri soru indirimi vardır diye orada da bir eşortman altı beğendim onuda aldım , çok hoşuma gitmişti.Tabi onuda denemeden aldım.Neyse alışveriş sonrası eve geldiğimizde , dedim ben bunları bi deneyim
aldığım diğer şeyleri giydim gayet güzel oldu , en son eşortman altlarına geldi , ilk aldığımı denedim gayet güzel ve rahattı.İkinci aldığımı denedim , onda bi sıkıntı hissettim
Ön tarafı bir garip geldi bana rahat edemedim , bel tarafında da bi sıkıntı vardı zaten , dedim herhalde yanlış giydim bunu diğer tarafını değiştirdim sıkıntı yine aynı , ki diğer tarafının arka taraf olduğu zaten belli , tek cep var yani
Sonra neyse ben yine ilk düz tarafını giydim , ablama dedim abla bu niye böyle bi bak diye.Kız eşortmant altı almışsın sen dedi 
:zuha:
Siz siz olun denemeden birşey almayın
Siz siz olun denemeden birşey almayın