Bir Adet Soğuk Kahve :)

Konu sahibi son olarak 3384 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel güzel anlatmışsın kendini cici kız olarak :D

Hayatının her anını içten bir şekilde yaşayan insanda sahtelik aranmaz. Tanışmaktan çok memnun oldum sevgili kardeşim dilerim herşey gönlünce olur esenlikle kal.

Hayatının her anını içten bir şekilde yaşayan insanda sahtelik aranmaz. Tanışmaktan çok memnun oldum sevgili kardeşim dilerim herşey gönlünce olur esenlikle kal.

Guzel dusunce ve dileklerin icin cok tesekkur ederim sevgili Singo. İyiki varsin :)

Sevgili Soğuk Kahve,bundan 6 sene önce,muhterem kuzeniniz Büşra'nın,yoğun istek ve mecburiyetinden ötürü,sizinle tanışma şerefine layık oldum.Sizinle ilk günümüz,pek de güzel geçmemişti.Hatta öyle ki,şahsınız,muhterem kuzeniniz Büşra'ya ''kendini bir b*k mu sanıyor bu?'',''sevmedim ben bu kızı'' vb. beyanlarda bulunarak,tanıştığımız ilk günün kıymetini açıkça belli etmişti.Suratınızın aldığı ifadeye dayanarak,benim de sizden ilk gün pek hoşlanmadığım aşikardı,amma velakin,akraba olmanız dolayısıyla ''ne tatlı kız'' diyerek,kendimce sevgi pıtırcıklığımı korumuştum.
Gel zaman,git zaman,bir kaç buluşma sonrası,sizinle daha da yakından münasebet kurarak,birbirimizi daha iyi anlama olasılığı bulmuştuk,nitekim de anlamıştık.
Kendimi iyi hissetmediğim bir gün,Büşra,siz ve ben Taksim'de buluşmuştuk hatırlarsanız.Benim moralim bozuk,gözümden akan yaşlar çığ gibi büyürken,siz bir koldan bana teselli vermeye çalışıyordunuz.Erkek arkadaşı tarafından çağırılan Büşra,olduğumuz mekandan giderek,bizi bırakmak durumunda kalmıştı.Ben de size,gidebileceğinizi,başka arkadaşlarla buluşma ihtimalimin olduğunu,yalnız kalmayacağımı belirtmiştim,çünkü babanız ısrarla sizi aramakta,eve gelmeniz hususunda baskı yapmaktaydı.Sizse,sizi 7'de evde olmaya ikna etmiş görünen babanızı,sırf beni o halde yalnız bırakmamak adına,bir kereliğine pas geçip,10'a kadar yanımda durmuştunuz,sırf ben bir nebze daha iyi olayım diye.
O günden sonra,ne sizinle koptuk,ne de sizinle yakaladığım bağı,Büşra ile denkleştirebildim.Büşra'yı hala çok severim,ama sizin fedakarlıklarınız,dostluk göstergeleriniz,yanımda oluşunuz,her daim destekleyişiniz,bizi daha çok bağladı ve bugüne kadar getirip ismini ''kardeşlik'' yaptı.
-
Bu sana,tanıştığımız ilk gün dışında,yaptığım son kibar konuşmaydı:p
Babacığımızın seni Gs'lı yapmasını hala esefle kınasam da,yerin apayrı.
Sen benim vazgeçilmez dostlarımın en güzellerindensin.
Seni çok seviyorum tatlım:benmi:

Sevgili @Soğuk Kahve,bundan 6 sene önce,muhterem kuzeniniz Büşra'nın,yoğun istek ve mecburiyetinden ötürü,sizinle tanışma şerefine layık oldum.Sizinle ilk günümüz,pek de güzel geçmemişti.Hatta öyle ki,şahsınız,muhterem kuzeniniz Büşra'ya ''kendini bir b*k mu sanıyor bu?'',''sevmedim ben bu kızı'' vb. beyanlarda bulunarak,tanıştığımız ilk günün kıymetini açıkça belli etmişti.Suratınızın aldığı ifadeye dayanarak,benim de sizden ilk gün pek hoşlanmadığım aşikardı,amma velakin,akraba olmanız dolayısıyla ''ne tatlı kız'' diyerek,kendimce sevgi pıtırcıklığımı korumuştum.
Gel zaman,git zaman,bir kaç buluşma sonrası,sizinle daha da yakından münasebet kurarak,birbirimizi daha iyi anlama olasılığı bulmuştuk,nitekim de anlamıştık.
Kendimi iyi hissetmediğim bir gün,Büşra,siz ve ben Taksim'de buluşmuştuk hatırlarsanız.Benim moralim bozuk,gözümden akan yaşlar çığ gibi büyürken,siz bir koldan bana teselli vermeye çalışıyordunuz.Erkek arkadaşı tarafından çağırılan Büşra,olduğumuz mekandan giderek,bizi bırakmak durumunda kalmıştı.Ben de size,gidebileceğinizi,başka arkadaşlarla buluşma ihtimalimin olduğunu,yalnız kalmayacağımı belirtmiştim,çünkü babanız ısrarla sizi aramakta,eve gelmeniz hususunda baskı yapmaktaydı.Sizse,sizi 7'de evde olmaya ikna etmiş görünen babanızı,sırf beni o halde yalnız bırakmamak adına,bir kereliğine pas geçip,10'a kadar yanımda durmuştunuz,sırf ben bir nebze daha iyi olayım diye.
O günden sonra,ne sizinle koptuk,ne de sizinle yakaladığım bağı,Büşra ile denkleştirebildim.Büşra'yı hala çok severim,ama sizin fedakarlıklarınız,dostluk göstergeleriniz,yanımda oluşunuz,her daim destekleyişiniz,bizi daha çok bağladı ve bugüne kadar getirip ismini ''kardeşlik'' yaptı.
-
Bu sana,tanıştığımız ilk gün dışında,yaptığım son kibar konuşmaydı:p
Babacığımızın seni Gs'lı yapmasını hala esefle kınasam da,yerin apayrı.
Sen benim vazgeçilmez dostlarımın en güzellerindensin.
Seni çok seviyorum tatlım:benmi:

Sen benim hayatimda kazandigim en guzel şeylerden birisin kuzum. Varligina sukurler olsun :srl:

Rüyaları gerçekleştirmenin tek yolu uyanmaktır.

Doğru bir felsefe izliyorsun takdir ettim.
Güzel de bir tanıtım olmuş.
Ben başlasam yazmaya herhalde bir hafta Sürer :d

Rüyaları gerçekleştirmenin tek yolu uyanmaktır.

Doğru bir felsefe izliyorsun takdir ettim.
Güzel de bir tanıtım olmuş.
Ben başlasam yazmaya herhalde bir hafta Sürer :d

Tesekkurler. Biz bekleriz bir hafta sen yeterki yaz :cici:

Bir insan bu kadar güzel ve neşeli anlatamaz kendini güzel olmuş tebrikler.

Tesekkurler, begenmenize sevindim :hi:

Ben 5'te uyanıcam diye saatini kurup benimle uyanan güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri