Bir Adet Soğuk Kahve :)

Konu sahibi son olarak 3384 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soğuk Kahve
Tanıyamamışsın beni, halbuki forumda ki ilk mesajımda kim olduğumu yazmıştım .. İnsan EkSen abisini tanımalı oysa ;)
Çiçi kardeşimin üzücü haberini aldığımda bu niki aldım ve sayfasında hislerimi paylaşmak istedim .. Gelmişken de sevdiğim bazı kardeşlerime kendimce selam verdim .. Velhasılı geçiyordum uğradım .. Selametle ..

@Soğuk Kahve
Tanıyamamışsın beni, halbuki forumda ki ilk mesajımda kim olduğumu yazmıştım .. İnsan EkSen abisini tanımalı oysa ;)
Çiçi kardeşimin üzücü haberini aldığımda bu niki aldım ve sayfasında hislerimi paylaşmak istedim .. Gelmişken de sevdiğim bazı kardeşlerime kendimce selam verdim .. Velhasılı geçiyordum uğradım .. Selametle ..

Abicimm nasil mutlu oldum nickini gorunce :cici: hos geldin, iyi ki geldin.. cok ozlendin bilesin.:cici:

Ben buraya nasıl yorum yapmamış ki :)
Şu sanalda derdimi anlatacağım nadir insanlardansın dostum. İyi ki tanımışım seni. Burayı çokta okumama gerek yok aslında seni iyi tanıyorum ki sende beni iyi tanıyorsun. :) Tekrardan iyi ki girdin hayatıma kardeşim :)

Ben buraya nasıl yorum yapmamış ki :)
Şu sanalda derdimi anlatacağım nadir insanlardansın dostum. İyi ki tanımışım seni. Burayı çokta okumama gerek yok aslında seni iyi tanıyorum ki sende beni iyi tanıyorsun. :) Tekrardan iyi ki girdin hayatıma kardeşim :)

Canimsin tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin. Sen de iyiki varsin hepte var olasin kardesim :oy:

Tekrar diyorum seni tanıdığım için çok şanslıyım kankim.

O şans bana ait kardeslerin bitanesi :srl:

Bende bende :p

Üniversite hayatımda, ilgilendiğim her alanla ilgili seminerlere, sempozyumlara katıldım. Girdiğim bir sınav ile yurt dışı deneyimi kazandım. Sadece sağlık sektöründe değil, bir çok sektörde kendimi geliştirme fırsatlarını buldum ve gerçekleştirdim.

Ama hala dahi anlamındaki de'yi ayrı yazamıyosun çok garip.

Üniversite hayatımda, ilgilendiğim her alanla ilgili seminerlere, sempozyumlara katıldım. Girdiğim bir sınav ile yurt dışı deneyimi kazandım. Sadece sağlık sektöründe değil, bir çok sektörde kendimi geliştirme fırsatlarını buldum ve gerçekleştirdim.

Ama hala dahi anlamındaki de'yi ayrı yazamıyosun çok garip.

Her konuda kendimi gelistirdim de şu ekleri bir turlu nasil yazacagimi ogrenemedim sevgili Uzay. Bu buyuk eksikligimi herkeslerin huzurunda dile getirip bilgilendirdigin icin minnettarim. Ahir omrumde senden de ogrenecegim bir sey varmis.. :lutfen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri