bir adamın kaliteli olduğunu gösteren detaylar

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
1. Adil olması
2. Kaybedecegini bilse dahi dogrudan şaşmamasi
3. Saygı li olmasi
Daha ne ?

Bir kadın ya da bir erkek.
Bilemiyorum.
Burada yazanların hemen hepsini taşıyıp ya da üstlenip diyeyim, b*ktan olanları da gördük.

Adam mi hani nerde asgjkl

Kaliteli insan laf sokmaz ya da kendini gösterme gibi küçük basit işlerle uğraşmaz yapıcıdır, insanların hatasını yüzüne vurmaz varsa hata bunu örter , güven verir. Sözünün eridir , oturmasını kalkmasını, konuşmasını ve susmasını da bilir.

Hic zorluk cekmemis olan bir insan, istedigi ne varsa, aninda kabul olabilen birisinin butun bunlari umursamamasi ve herseyi hakkiyla yapip, kazanmasi.

durust mantikli davranir. saygili durusu vardir.

Ayrıldığı sevgilisinin bekaretini dedikodu malzemesi yapmaması.

Yazdim yazdim sildim.
Kaliteli adam gören olursa bana yönlendirsin itinayla ilgilenilir.

Ağırbaşlı olması, dedikodulardan ve yalanlardan uzak durması.

Sinirlendiğinde ağzından çıkan sözlerin niteliği. Benzeri yazılmış aslında ama olsun. Aslında erkek/kadın ayrımına girmeden bir insanın nasıl biri olduğuna dair epey ip ucu verir o anlar.

Kendinden mesleki/maddi/fiziksel vb olarak güçsüz insanlara -hatta kendinden güçsüz tüm canlılara- nasıl davrandığı. Merhamet duygusu yani.

Larien'in dediğini yazmaya geldim.
- Tartışma anı cidden çok önemli, ağzından çirkin sözler çıkıp çıkmadığı. Cinnet geçirse falan anlarım da olur olmadık en ufak olaylarda çirkinleşen insanlar cidden ucuz görünüyor.
- Bir de aşırı dedikodu yapması, kadınlardan bahsederken saygısız davranması(cinsel obje), yine sinirlendiği bir kadından bahsederken o kadına küfür etmesi bana olumsuz yansıyor.

karı kız peşlerinde koşturup elde edemeyincek lekelemeye kalkmaz :p

iso man belgesi yoksa
kalitesizdir o

2017 deymişiz gibi durmuyor konu içeriklerine bakınca

Bir adamın veya kadının kalitesini onunla geçirilen zaman belirler.
Bir de kavgada, yolculukta görmek lazım:)

Geri