Biostar Racing B150GT5 Tanıtıldı

• Kullanıcı SOULKER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarlar
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Biostar’ın tanıttığı Racing B150GT5 adlı yeni anakart hem yanında gelen LED’leri hem de 5050 LED ışık şeritlerini kabul etmesiyle kasanızda adeta bir ışık gösterisi yaratmanızı sağlıyor.

b20160111.jpg

LGA 1151 işlemci desteği, B150 çipseti, DDR4-2133 bellek desteği, 2 adet PCI-E x16 3.0, 1 adet PCI-E X1 3.0, 3 PCI, 7.1 kanal ses, 4 adet SATA 6Gb/s, 1 adet SATA Express 16Gb/s, DVI-D/HDMI/VGA çıkışları, 6 adet USB 3.0, 6 adet USB 2.0 özellikleri bulunan anakartın haliyle esas dikkat çeken kısmı ise LED özelliği.

b20151225_6.jpg

Vivid LED DJ adı verilen özellik sayesinde bağladığınız LED’leri kontrol etme ve özelleştirme olanağı sunulurken belirttiğimiz gibi güçlü ve standart 5050 LED şeritlerin desteği kasa aydınlatma meraklılarını oldukça memnun edecektir. Çok yakında satışa sunulacak anakartın fiyatıysa 95 dolar olarak açıklandı.

b20151225_7.jpg

Anakartın detaylı özellikleri de şöyle;

İşlemci Desteği
Intel® Core™ i7 LGA 1151 Processor
Intel® Core™ i5 LGA 1151 Processor
Intel® Core™ i3 LGA 1151 Processor
Intel® Pentium® LGA 1151 Processor
Maximum CPU TDP: 95Watt​
RAM Desteği
Support Dual Channel DDR4 2133/1866 MHz
4 x DDR4 DIMM Memory Slot
Max. Supports up to 64GB Memory​
Slotlar
2 x PCI-E x16 3.0 Slot(x16 + x4)
1 x PCI-E x1 3.0 Slot
3 x PCI Slot​
Depolama
4 x SATA3 Connector
1 x SATA Express 16Gb/s Connector​
USB Desteği
4 x USB 3.0 Port
1 x USB 3.0 Header
2 x USB 2.0 Port
2 x USB 2.0 Header​
Ses
1 x PS/2 Keyboard
4 x USB 3.0 Port
2 x USB 2.0 Port
1 x HDMI Connector, resolution up to 4096 x 2160 @24Hz, compliant with HDMI 1.4a
1 x DVI-D Connector, resolution up to 1920 x 1200 @60Hz
1 x VGA Port, resolution up to 1920 x 1200 @60Hz
1 x RJ-45 Port
6 x Audio Connector​
Dahili Portlar
1 x USB 3.0 Header
2 x USB 2.0 Header
4 x SATA3 6Gb/s Connector
1 x SATA Express 16Gb/s Connector
1 x Front Audio Header
1 x Front Panel Header
1 x S/PDIF-Out Header
1 x CPU Fan Header
2 x System Fan Header
1 x Serial Header
1 x 5050 LED Header​
Boyut
ATX Form Factor Dimension: 30.5cm x 22cm ( W x L )​
merlininkazanı/biostar.com.tw

Işıl ışıl ışıldayan bir anakart geliyor belli ki ama USB 3.1 olmayışı eksiklik.

95 dolar'a 3.1 usb alamazsın ki piyasada hala 300-400 lira civarı usb 2.00 anakartlar var :asd:

Fiyatına dikkat etmedim de yeni bir ürün sunuyorsan yeni teknolojiyi de kullanmak gerek diye düşünüyorum.

Doğru dediğin fiyatlara hala 2.00 usb port kullanan firmalar var :D

Fiyatına dikkat etmedim de yeni bir ürün sunuyorsan yeni teknolojiyi de kullanmak gerek diye düşünüyorum.

Doğru dediğin fiyatlara hala 2.00 usb port kullanan firmalar var :D

Bence alınabilir bi kart şu anki piyasaya göre. denk kartların fiyatları 500 lira civarı.
ama gamer, formula, racing ıvır zıvır kategorisine göre biraz alt sınıf kalıyor orası kesin.

F/P açısından güzel geldi . 4 ram slotu olması fena değil eski 4lük ramleri kullanabilirsin.

Bence alınabilir bi kart şu anki piyasaya göre. denk kartların fiyatları 500 lira civarı.
ama gamer, formula, racing ıvır zıvır kategorisine göre biraz alt sınıf kalıyor orası kesin.

Alınabilir tabi ki şahsen ben anakarta çok para harcanması taraftarı değilim. Piyasaya göre orta düzey bir anakart zaten işimizi görüyor. Bu zamana kadar topladığım hiç bir bilgisayarım da anakartımı özene bezene seçmişliğim yok. Performansı en çok etkileyen noktaya özen gösteririm. Benim bilgisayarda işim genel manada oyun oynamak olduğu için haliyle ekran kartımı özene bezene seçerim :)

Alınabilir tabi ki şahsen ben anakarta çok para harcanması taraftarı değilim. Piyasaya göre orta düzey bir anakart zaten işimizi görüyor. Bu zamana kadar topladığım hiç bir bilgisayarım da anakartımı özene bezene seçmişliğim yok. Performansı en çok etkileyen noktaya özen gösteririm. Benim bilgisayarda işim genel manada oyun oynamak olduğu için haliyle ekran kartımı özene bezene seçerim :)

aynen ben de çok seçici değilim anakart konusunda :asd: parçalarım uyuyor mu? uyuyor al gitsin :asd:
aslında direk performansa etki ediyor ama işte :rolleyes:

Geri