Biontech meselesi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
yine gün geçmiyor ki aşı karşıtı meczuplar yeni bir delüzyon ile gün yüzüne çıkmasınlar. tartıştığınız konu o kadar saçma ki, zaten tıp ihtimaller bilimidir, ortada bir risk vardır, olmak mı daha risklidir olmamak mı. bunu ortaya koyarsın kâr ve zararı ölçersin ve bunun neticesinde karar verirsin. geçmiş yüzyılda avrupa'da yaşadığını düşün kara veba salgını çıkmış, aşı olmazsan %90 ihtimalle öleceksin, aşı olursan yaşayacaksın ama birtakım yan etkilerini var göze almaz mısın ? seve seve alırsın o yüzden hiç o güzel çenenizi yormayın. sizinki tamamen şımarıklık. ortacağda aşının henüz geliştirilmediği bir dönemde yaşasaydınız görürdüm ben sizin götünüzü. o zaman da aşı diye yalvarırdınız. virüs diye bir şeye inanmıyorum diyen insanlardan hiçbir farkı yok bu insanların. bu sağda solda götüm başım ağrıyor aşıdan sonra şöyle oldum diyen hiçbir insanın bilimsel bir kanıtı yokken elinde böyle şeylere inanmak için tertemiz bir kafa lazım.

Aşıya karsi olanlara cahil muamelesi yapanlar burada mı lan..

Ahahahahaha sjxjsjxj forum hata verdi......

aşıya karşı olanlara cahil muamelesi yapmamak asla elimde değil fjjdjsk en fazla yorum yapmamayı başarabilirim. ama içten içe neler düşündüğümü yazmiyim djdjkd

Ahan da bu çıkıyor... Göndermedi saniyosun ama gonderiyormus...1000020496.jpg

en büyük yan etkisi bazı insanlarda iq düşürmesi sanırım

Vurdurduk....
Malesef.
Mecburi.....

Hakket Lefty hanimcim bu konuda katiydi.. leftycigim nedersin ölurmuyuz aniden:/
@Sezen ciğim bu konuda biliyorsun ki çok defa yazdım ve bizler de araştırma yapmadan, güvendiğimiz bilim çevresinden görüş almadan bu aşıyı ne olduk ne de yakınlarımıza vurdurduk. Kendi ailelerine de aşı yaptıran ve yakın olarak tanıdığım, güvenilir bilim insanlarının tavsiyesi ile olduk.

Virüsün yarattığı hasar yanında, aşının olası yan etkileri kıyas bile yapılamaz. Virüse yakalandıktan sonra çok hızlı şekilde hücrelerde, dokularda ve organlarda geri dönüşü olmayan hasarlar oluşturmaktaydı ve ağır şekilde atlatmaya çalışanlar da bu sebeple ya kalıcı hasarlar yaşadılar ya da hayatlarını kaybettiler. Engel olabilmek için aşının geliştirilmesi ve salgının kontrol altına alınması çok önemliydi, nitekim de başardılar. Salgınlarla aşı üretmeden başa çıkamazsınız.

Aşının uzun vadede yan etkisi olması, aşının doğasına aykırıdır. Yan etki yaşandı ise ilk aşı olunan süreçte fark edilmiştir. Ortalama 4 hafta içinde herhangi bir yan etki yaşanmadıysa sonrasında da etki beklenmez. Bu aşamadan sonra, aşı ile ilgili bir sorun yaşama ihtimaliniz bilimsel açıdan mümkün değildir.

Aşı oldukları süreçte şayet sorun yaşayan olduysa tabii ki bu durumun incelenmesi ve önlem alınması gerekir. Bahsi geçen mahkemeye sunulacak deliller de titizlikle incelenip yaşanan olumsuz durumların aşı ile bağlantısı olup olmadığı araştırılacak ve varsa da ona göre aşıyı daha da geliştirmeye çalışacaklardır.

Sonuç olarak aşı ile ilgili bir sorun bu aşamadan sonra yaşama ihtimaliniz bulunmuyor ve bunu ben değil, bilim insanları söylüyor.

Etrafımdaki insanlara şu CoVID aşısının ne olduğunu anlatmadım. Dilimde tüy bitmişti, bende artık "aşı olun geberin" dedim. Özellikle benim beyinsiz kafası leblebi kadar çalışmayan çevrem & akrabalarım "bu hadar ünsan aşu olüyür da birşüy olmüyür, bir sehnmüsün ahullu" diyerekten süzme süzme cevaplar veriyordu. Ben vazgeçtim zaten. Hele son 3-4 günde yaşadıklarımdan sonra anladım ki bu toplumun % 70'i hayvandan bile aşağı. Ülkedeki insanların çoğunluğu, bir ağaç hatta bir kedi kadar bile şu topraklara faydası olmayan gereksiz böcekler sürüsü.

Net şekilde bundan sonraki ilk salgında, herkesi aşıya davet edeceğim. Geberinceye kadar olmalarını sağlayacağım.
Not: Aşılar ilk çıktığında küçük çaplı bir araştırma yapmıştım. Aslında CoVID aşılarının bir aşı olmadığı sadece davranışsal gen terapisi olduğunu tüm aşı!!! şirketleri raporlarında belirtmişlerdi zaten. Bu toplum okumayı bilseydi, zaten bu sıvıların aşı olmadığını anlardı.

Şimdi birkaç süzme şopar bana, "sondo mo oşo korşotoson" diye bir cümle kurmaya kalkmasın, kalbiyle beraber kafasını da kırarım.

Shini hnm kızmaya başladı... hadi @Sirius sen baş ağrısını aşıya bağla.. ben de serce parmağımı sehpanın ayağına vurdum.. denge proplemim var ayakta duramıyorum.. aşı öncesi yoktu falan diyim........

Geri