Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bir girince vazgeçip geri çıkmayalım diye iki kapılı. İkisinden de geçince tamam artık bir şey almadan çıkmazlar deyip emin oluyorlar.

var yarın gelip domates salçası olarak işe başlayabilirsin.
hayatımda hiç bime girmedim diyen var.

HERKES HAYATINDA MUTLAKA BİME VE KABRE GİRECEKTİR!

domatez kostümü giyip sana salça olsam olur mu:D
hemen satıcan beni 2.99 teleye dimi
yarın çalıştığın bime gelip bahşiş bırakıcam tamam.

domatez kostümü giyip sana salça olsam olur mu:D
hemen satıcan beni 2.99 teleye dimi
yarın çalıştığın bime gelip bahşiş bırakıcam tamam.

bazı müşteriler poşet almamak için yalandan dışarda arabası varmış da bagaja koyacakmış gibi davranıyor.(mesela ben öyle yapıyorum)
parasızken fantazi yapmak için bile poşet alıyorlardı.(bu ben değilim)

bazı müşteriler poşet almamak için yalandan dışarda arabası varmış da bagaja koyacakmış gibi davranıyor.(mesela ben öyle yapıyorum)
parasızken fantazi yapmak için bile poşet alıyorlardı.(bu ben değilim)

geçen aldığım poşetlerin hepsi yırtık çıktı,25 kuruş vermeye başladık poşetlerin kalitesi bozuldu .
kandırıyolar bizi zıhım olsun.
bidahakine tayyip amcanın dağıttığı çantayla gidicem asdfg.

• Beğen
Tepkiler: Min
BİM'e ürün getiren tedarikçilerde bu iki kapıdan dışta olanının anahtarı bulunuyor. BİM gece geç saatlerde ya da sabah erken saatlerde kapalı olduğu anlarda malı indiren kamyoncular kapıyı açarak getirdikleri ürünleri buraya bırakıp gidiyorlar.

BİM çalışanları marketi açtıklarında bu ürünleri iki kapı arasındaki bu korunaklı bölgeden alıyor ve market raflarına ya da depoya yerleştiriyor.
-alıntı açıklama.

Konu başlığını yazarken hatırladım A101'de iki kapılı değil mi?
Şimdi hangisi hangisinden kopya çekti eheh.

Girerken iki kere düşünelim diye olabilir mi? :gh:

İçerdeki havayı korumak için de olabildiğini söylemişlerdi .
Neyse ne :d A1o1 de tek kapı diye hatırlıyorum bilemedim şimdi :d

Madem 2 kapıdan geçiyorsunuz lavabonuz tikaliysa bimden le cola alıp dökün başka işe yaramıyor çünkü

Para ödemeden kaçış olmasın diye.
Daha teknolojik tükkanlarda otomatik kapı geriye doğru açılmaz mesela. Girdiysen kasadan geçip çıkıcan. Çıkıştan geri giremiycan

Resmen benim kadar pırıl pırıl 1 kafa sorusu...

Şu an hayatı ve birtakım şeyleri sorguluyorum.

Ay ay ay. Çok güzel.​

A101'den farkımız olsun, diye olabilir.

Ben iki kapıya da girmeyi seviyorum, tek kapı bana göre değil diyenlerin tercihi BİM'dir.

Bu bir pazarlama taktiğidir arkadaşlar, tüketicinin merak etmesine sebebiyet verir ve onun içeri girmesini sağlar.
Genellikle bim'in ürünleri dışardan görünmez, ilk kapıdan geçtiğimiz zaman ürünlerin bazılarını ve mağazanın içinin bir kısmını görürüz ve daha çok merak ederiz, ikinci kapıdan geçme isteği uyandırır buda.
İlk açıldığı zamanlar bu taktiği işe yaramış ve şuan büyük bir market zinciri olmayı başarmıştır.

Bir hastane girişlerinde dönen kapıya bir de bu ikili kapılara ayarım. Arkamdan biri hızla çarpacak ya da iteleyecek gibi endişeleniyorum.ss

Geri