Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Dükkanı dolaşip diğer ürünleri de görelim diye mi ?

Hava perdesi masrafı olmasın diye 2 kapı yaparlar ki içerideki soğuk/sıcak hava dışarı kaçmasın, içeriyi ısıtmak/soğutmak için klima ekstradan çalışmasın.

Einstein was here

Hava perdesi masrafı olmasın diye 2 kapı yaparlar ki içerideki soğuk/sıcak hava dışarı kaçmasın, içeriyi ısıtmak/soğutmak için klima ekstradan çalışmasın.

Einstein was here

neden çıkışta da iki kapı yok?

neden çıkışta da iki kapı yok?

Mantıklı. Ama ilginç olan bizim sokaktaki bimde, çıkışta da iki kapı var. Merak ettim araştırdım ama net cevabı yok galiba. İklimlendirme için diyen de var, ekmekçiler sabah erkenden mağazaya giremeden ekmeği araya bırakabilsin diye diyen de var. (Ekmekçilerde sadece ilk kapının anahtarı oluyormuş)

Belki de sırf [Argo] i**elik [/Argo] olsun diye yapmışlardır. Biz öylesine 2 kapı koyalım da araştırsınlar dursunlar ehe.

İjjbkknffepplxxiggkss olsun diye..

bimde kasiyerim ben sorunun cevabını biliyorum ama bi 50 liranızı alırım doğru cevabı söylemek için.

Annemin en sevdiği market.:)) Yok bir de ben muhasebe den sorumluyum. (:

Bu konuda okumasam hiç merak etmezdim

Burada başlık açılıp konuşulan bir durumsa başarılı olmuş demektir. Daha önce hiç girmedim BİM markete iki kapıdan kasıt nedir bilmiyorum. AKP’li oldukları için gereksiz bir şeydir bence.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hatem’in yaptigi yorum en dogru yorum sanirim. Isim geregi bir ara bende duzenli olarak alisveris yapiyordum BIM’den. Kasiyerlerinden ayni cevabi almistim. :)

Geri