Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben bunu benim kedilere alıyordum çok da seviyorlardı. Hala daha seviyorlar.Bu üç harfli marketlerde satılan salam,sucuk,sosislerin sağlamlığını nasıl öğrenebiliriz?ben kendimce bir yol buldum,evdeki kediye denettiriyorum.o yiyorsa bende yiyiyorum..
Ekli dosyayı görüntüle 79292
Kaldığım bölgede yok ondanBimde ne işin var gir Migros’a Carrefour ‘ a ;d
kim naberYurt dışında da a101 e girmek, fakir misin ;d
Sinyorita hgdiniz efendim. İyidir siz nasılsınız inşkim naber
İzinde bizim ev de nüfus 23 kişi çocuklara bimin selamını veriyorum hem doyurucu hem hesaplıBen bunu benim kedilere alıyordum çok da seviyorlardı. Hala daha seviyorlar.
Aldi ve lidl den sosis yiyen beni engellesinİzine gelince uğruyorum burada da aldi ile lidl var en azından ürünleri sağlam çöp değil bimdeki gibi
iyi sjsjjsjSinyorita hgdiniz efendim. İyidir siz nasılsınız inş
Öyle bir şey diyen olmadı alışveriş yapıyoruz canem.ben 10 senedir salam filan yemiyorum zaten içinden tüy,naylon çıktıAldi ve lidl den sosis yiyen beni engellesin
Bizim kediler doymuyordu yalnız. Nasıl alıştırdıysam miyav miyav, kapının önünde kuyruk oluyorlardı.İzinde bizim ev de nüfus 23 kişi çocuklara bimin selamını veriyorum hem doyurucu hem hesaplı
Daim olsun sinyorita ;diyi sjsjjsj
Bizim kedi yemedi ama yiğenler süpürdüBizim kediler doymuyordu yalnız. Nasıl alıştırdıysam miyav miyav, kapının önünde kuyruk oluyorlardı.
Kendin yemedigini niye basklarina yediriyorsun?Öyle bir şey diyen olmadı alışveriş yapıyoruz canem.ben 10 senedir salam filan yemiyorum zaten içinden tüy,naylon çıktı
Hayırlısı.Bizim kedi yemedi ama yiğenler süpürdü
Bartın neresi oluyor shhshs Türkiye haritasında Bartın diye bir yer mi varmışDaim olsun sinyorita ;d
Ayın 14 ü bi gelse de Bartın’a geçsem sıkıldım İstanbul’dan ;d
Ne meraklısın sende engellenmeye yau ;dKendin yemedigini niye basklarina yediriyorsun?
Sevdiklerine aldi ve lidlden sosis alan da, engellesin beni.