Bilmeyen birine IRC'yi tek cümleyle anlatmak

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Ilk girdigim tarih 2006 senesi.Daha sonraki yillarda araliklarla girdim.Sohbetin bu kadar yerlerde demeyeceğim bu kadar yer altında olan bir ortam görmedim.Bana hiç bir şey katmamistir tam tersine yaptığım radyo yayınlarla ben kattım.Zaten onuda anlamadılar attılar beni :D Çok çok çok az azınlık tayfa var onları bulabilirseniz özelde kaliteli sohbet edebilirsiniz.Peki ben neden orada takıldım tamamen gırgır ve beyin jimnastiği..

dışı seni içi beni yakar:))))

Adam 'tek cümleyle' demiş, yardırın yazmamış :)

Bu aralar çok diyorum smdkdkffkv gerçekten bir b*k çıksa şaşırmam xmdkdkc
Sevdin beni itiraf et
Canım evet aşığım sana hadi itiraf ettim...
Doktor diye bişey var göster kendini neymiş öğren tahminle ömür mü geçer ayol Sjsjssj

Bugün de sevildik şükür..

birbirine karşı boş olmayan üyeler ( iyi ve kötü her anlamda) bu başlığı tanımlayabilecek en iyi söz olur sjskjs

asker, doktor, öğretmen, avukat, hakim, savcı gibi meslek gruplarının eskort kovaladığı ve sadece ot kullanan sunucu sahipleriyle, onun en yakın iki kankasının yüzünün güldüğü sohbet platformu. (network admin demek eskort ağı admini demek gibi bi şey öğrenin bunları, atlamayın hemen)

asker, doktor, öğretmen, avukat, hakim, savcı gibi meslek gruplarının eskort kovaladığı ve sadece ot kullanan sunucu sahipleriyle, onun en yakın iki kankasının yüzünün güldüğü sohbet platformu. (network admin demek eskort ağı admini demek gibi bi şey öğrenin bunları, atlamayın hemen)
bi de bu var;C582117C-923E-492F-8B94-072DBCC1027B.jpeg

Askerden geldiğimde birisi bana " ilik kanseriymişsin.Allah şifa versin. " demişti bayağı güldüm:D

Geri