malumatfuruş
Gümüş Üye
-
-
-
-
la nasıl bi başlık koysam bilemedim. ben de müzik klasörümü açtım, gözüm kapalıyken rastgele bi şarkıya tıkladım, hangisi denk gelirse günlüğe o şarkının adını koyucam dedim bu denk geldi.
bu arada tüm notlarım açıklanınca kendimle ilgili müthiş bi şey fark ettim: çalışınca yapabiliyomuşum. erken oldu fark etmem. la son açıklanan notlarımın hepsi süper ama vizeler pek iç açıcı olmadığı için ortalama notlarla geçmişim hep. vizeler azcık daha yüksek olsaymış süper olurmuş. neyse, bahar döneminde hep daha çalışkan oluyorum zaten. ikinci dönem benim için çok daha güzel geçecek diye ümit ediyorum.
iyi notlar almışım almasına ama sevinemiyom. çünkü ölücem galiba. dün gece gördüğüm rüyanın tabiri öyle diyo. şimdi detaya inmek istemiyorum, ağlıyodum rüyamda. sabah tabirine baktım, "ağladıktan sonra gülmek ecelinizin yaklaştığına delalettir" diyo. :'(( güldüğümü hatırlamıyorum ama bi tedirgin oldum, lan gülmüş müydüm? neyse anlatayım. rüyamda ilkokuldayım. sinirimi bozan bi çocuk vardı, ben de beni çok seven öğretmenlere şikayet ediyodum onu. onlar da çocuğu disipline veriyolardı. KESİN KIS KIS GÜLMÜŞÜMDÜR. çünkü hep zarara gülerim. :'((( sonra anneme anlattım, "sence ölür müyüm?" dedim. önce güldü sonra bastı eksiyi. "saçmalama allah korusun!" dedi. ben ölmek için can atıyorum sanki anasını satayım, rüya tabirinde öyle yazıyo ben napiyim. inşallah ölmem ama ölürsem nasıl ölürüm onu düşünmeye başladım ben de. trafik kazası, yangın, zehirlenme, vurulma, balkondan düşme ya da yolda yürürken kafaya saksı düşmesi şeklinde olabilir. lan vallahi ölmeyeceksem de "acaba cidden ölür müyüm" diye düşünmekten can vericem. :'( la inşallah ölmem ya, daha buenos aires'i bile görmedim. onu bırak haluk bilginer'i bile görmedim. ölürsem çok ayıp olur.