Bilinmeyen Numara

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Uğraşamam gizli nolarla, o yüzden kapalı gizli nolara..

bilinmeyen numara deyince aklıma hep birkaç yıl önce yaşadığım interesting olay geliyor. twitter'da uzun süre takip ettiğim, baya güldüğüm, eğlenceli, baya aklı başında biri vardı. neyse tanıştık muhabbet ediyoruz. yüksek lisans, yabancı dil vs. gibi birçok konuda yardımcı da olmuştu bana o dönem. erasmus falan yapmış çok iyi ingilizce biliyordu. neyse telefon numaramı verdim vatsaptan konuşuyoruz ama hiç sesini duymadım. sadece vatsaptan konuşuyoruz. bu ufaktan ufaktan beni aramızda bi şeyler olsa nasıl olur falan diye yokluyo ama bir şey hissetmiyorum çocuğa karşı. o da hemen konuyu kapatıyodu. ayı oğlu ayı değildi yani. tabi ben öyle sanıyomuşum:')
bi süre sonra gece yarıları beni gizli numaradan birileri aramaya başladı. açmıyorum arıyo, açmıyorum arıyo. defalarca arıyo açtırana kadar. böyle şeyler hemen panik atak krizimi tetikler. açtım, dedim tanışıyor muyuz? dedi ben murtaza. aslında adı murtaza değildi de murtaza diyelim. :D biraz da alkollüydü galiba, ben tabi dondum. dedim hayırdır sen bu saatte manyak mısın? dedi ben senden falan filan hayatında biri var mı falan filan. orada ben bunu biraz tersledim tabi ama çok da abartmayayım ayıp olmasın diye düşünüyorum hâlâ. gerçi onun yaptığı tam bir öküzlük.
neyse kapattım telefonu ama çok şaşkınım, böyle biri değildi bu ya gayet normal duruyordu falan diye düşünüyorum. o değildir diyeceğim ama ulan başka murtaza da tanımıyorum ki. yani neden murtaza? hiç tanımadığım bir ses ben murtaza senden hoşlanıyorum diyor. ondan başka kim olabilir ki? hiçbir şey yazmadım tabi buna. sonra ertesi gece bu bi daha, bi daha. ama önemli bir detay, hep gizli numaradan arıyor. hiç kendi numarası ile aramıyor. açmıyorum ısrarla arıyor. açtım telefonu, kendisi hiç tanımadığı bi malumatfuruş ile tanıştı o gece. :D lafları ağzına ağzına tıktım tabii. sonra her yerden sildim, facebook'tan falan engelledim bu sefer kendi numarasından mesaj göndermiş. "ne oldu birdenbire neden sildin beni her yerden?:(" demiş. İNANMADIĞIM O CİNLER VAR YA, TEPEMDE FIR FIR GEZİNDİLER ARKADAŞLAR İNANIR MISINIZ? gördüm o cinleri. taciz etmeyi kesmesini rica edince çocuk ne dese beğenirsiniz? "ne taciz etmesi ya korkutma beni, biz seninle hiç telefonda konuşmadık ki??" :D bu mesajından sonra hiç cevap vermedim ve o da hiç rahatsız etmedi ama hâlâ rol mü yaptı yoksa bir yanlış anlaşılmaya kurban mı gitti diye düşünüyorum ara ara. :D neyse hikayemi buraya kadar okuyanlara teşekkür ederim, bu da böyle bi anımdır. jksdjks

Geri